A. Yıldırım: “Fenerbahçe’nin bize verdiği en önemli şey dürüstlük”

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım: “Biz hepimiz Fenerbahçeliyiz, Fenerbahçe'nin bize verdiği en önemli şey, dürüstlüktür. Biz yalan söylesek dahi, yalan söylediğimizi veya yanlış yaptığımızı kabul ederiz. Dürüstlük de budur.”

:kiskiskis::hehe::hehe::hehe::dance::trollfacce.gif::melo::melo:

Biz yalan söylesek dahi, yalan söylediğimizi veya yanlış yaptığımızı kabul ederiz. Dürüstlük de budur.”

Bu adam sike yapmis olmasaydi ömür boyu Türk futbolunun icinde olmasini dilerdim. Bu adamin yaptiklari ile her hafta kocaman bir spor programi doldurursun. Adam hep bir eglence, hep bir skandal, hep bir fevri cikis. Bu adam ile ilgili komedi filimi cekilse, giseler yok satar.

Bu sene şampiyon olalım da senden kurtulalım şikeci.

Reklam Vermek İçin Lütfen İrtibata Geçin :D

Son düzenleme:
Aanık aziz duruşmadaki savunmasında;“bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk”

Dürüstlüğe gel sen hele :gulumse::gulumse::gulumse::gulumse:

bu adamın fbli falan olduğunu sanmıyorum ben Galatasaraylı değilse bile mutlaka başka takımı tutuyo :D
bu kadar zarar verilemez heralde bir klübe :D

Çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik rahmetli Kemal Sunal ın konuşması gibi bir konuşma olmuş.Biz yalan söylesek dahi, yalan söylediğimizi veya yanlış yaptığımızı kabul ederiz. Dürüstlük de budur.”

Nasıl bir tepki vereceğimi çözemedim, gerçekten bocaladım. Pes doğrusu. Bir insanın yaptıklarıyla söylemleri bu kadar mı uyuşmaz.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt