abdulkadir bitigen

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
arda kardesler ve abdulkadir bitigen cok ince calisan hakemler. arada bir mac alip böyle operasyonu cekip kayboluyorlar, uzunca bir süre gectikten sonra yeniden geliyorlar. ürkütücü bir adam. kritik maclarda en kötü var yaparlar..

gözüm bu hakemi hic tutmuyor. ali sansalan bile daha güvenilir duruyor. galatasaray maclarinda gerek var, gerek saha hakemi olarak yaptiklarini unutmadim. idolü firat aydinus ve cüneyt cakir ama sinsilikte türkiye birincisi.

Sistematik olarak Fener maçlarında Fener lehine, Galatasaray maçlarına aleyhimize kararlar veren MHK tetikçisi.

Hala Süper Lig’de görev yapıyor olması kulübümüz adına utanç vesilesidir. Geçen yıl 5-6 maç üst üste doğrandığımız her iki periyotta da VAR hakemliği yapmıştır.
22.08.2022 Fb-A.Demir maçında kontrolü bir kez daha kaybetmiş, kendini açığa çıkarmıştır.

Bu hakemin Galatasaray maçlarında görev yapması engellenmelidir.

görevini başarıyla tamamladı düdüğünü asmalı artık

Szalai pozisyonu için, Erman Toroğlu: "Bunların babaları da böyleydi"

kötü yönetmedi bildiğin bilinçli olarak fenere maçı aldırdı belli oldu seçim var diye fener taraftarının gönlünü alacaklar

kum torbası seni

images

Fb'nin toplamda 8 tane maçını yönetmiş bunların 6 tanesini Fb kazanmış.1 tane maçta berabere bitmiş.O maçta şampiyonluk yarışının dışında kalmışlar daha öncesinden.Diğer 1 maçta da yenilmişler onda Fb 5 puan gerisindeymiş Beşiktaş'ın Lig'de..

Bu herifin koyu bir Galatasarayli olduğunu da belirteyim oynanan oyunun büyüklüğünü anlamak açısından ..bu daha alt liglerde takılırken bizzat üniversiteden sınıf arkadaşı söylemişti
Halil Umut Meler de koyu Gs'li. Bire bir ben biliyorum.

Bu Gs'li hakemler ekstra kasıyor bizim ve fb maçlarında.

Geri
Üst Alt