Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Çaykur Rizespor’un kaptanı Abdullah Durak, eskiden 3 büyüklerden puan almanın hayal olduğunu belirterek, “Şimdi almayanı dövüyorlar” dedi.

abdullah-durak1_8998988_1024x683_16_9_1564136615-880x495.jpg

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu'da sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çalışan yeşil-mavili ekip, sabah antrenmanında ısınma, düz koşu ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Durak, Süper Lig'de büyük takımların düşüşe geçtiğini belirterek, “Ben uzun süre Süper Lig'de oynadım. Eskiden kolay değildi Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye gidip puan almak. Puan bile hayaldi. Şimdi almayanı dövüyorlar neredeyse. O yüzden 3 büyüklerde düşüş var. Sebebi de galiba mali olarak etkili oldu. Bence Anadolu takımları da gelişti ama asıl neden 3 büyüklerdeki düşüşler” ifadelerini kullandı.

Skor

Abdullah dogru söylemis. Anadolu kulüpleri eskiden daha ezik sekilde oynuyordu. Simdi daha cesaretliler.

haklı ama bu yabancı sınırı ile mümkün oldu. bunu o başkanına da söylersin

Türk futbolu 3 büyükler üzerinden dönüyor. Başka ülkelerde ki gibi her şehir takımının kendi taraftarı yok. 3 büyükler üzerine kurulu futbol bu 3 büyüklere yeterince gelir sağlamıyor. Bir nevi 3 büyükler kendi rakiplerini kendi besliyor diyebiliriz.

Bence doğru olanı Türkiye liginin 10 takım ile oynanması olurdu. Ancak bu şekilde 3 büyükler Avrupa'da mücadele edecek gelir elde edebilirdi.

Sizi dövmediler yatırıp şey yaptılar bizim maçtan sonra o kadar ağladığınıza göre

Sizi dövmediler yatırıp şey yaptılar bizim maçtan sonra o kadar ağladığınıza göre
rizenin icine dert oldu o mac. en kötü beraberlik alip bunlara celme takariz diyorlardi. serrolar fena patladi :D

söve söve cagneye gol attirdigimiz mac olarak hafizalarda hep olacak

ayni 5-3lük sivas deplasmani gibi. ayhanin uzaktan yasladigi mac. 4-3 bitmis de olabilir suan onu tam cikaramadim :D

Gerizekalıca bir yorum yapmış . 32 yaşında kendisi son 12 senede üç büyüklerin aldıkları puanlar şampiyon olmak için yeten puan marjları dalgalı ve çok farklı değil benzer puanlar toplamışlar dolayısıyla anadolu takımlarından benzer puanlar almışlar .

not:sadece geçen sene istisna bunun üstünden de eskiden böyleydı artık böyle denmez tek bir sene baz alınmaz .

"Çaykur Rizespor’un kaptanı"ndan sonrasini okumadim

Bak ahdettim. Bu Çaykur Rize bilmem ne denilen takımı iki maçta da madara etmezsek takımımın futbolcularına gönül koyarım. O lafları yedireceksiniz.

Sene sonu kümeye düsünce döverler seni zaten hiyar.

Geri
Üst Alt