ACİL ! Süper Lig Tahmin Yarışması | Başvuru Başlığı ! ACİL

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Merhaba Arkadaşlar,

19. Hafta itibariyle süper lig tahmin yarışmasını başlatmak istiyorum.

Yarışma için kalan sezonun tüm soru formlarını hazırladım yani :hat: kanıt:
1231.webp

yarışmaya ilişkin, tahmin linklerini her hafta paylaşacağım. örnek;

2314.webp

Yarışma ID'si kısmı dikkatinizi çekmiş olabilir. Yarışma suistimal edilmesin, sizin üyelik isminiz ile puanlama yapılmasın diye böyle bir kısım eklemeyi uygun gördüm.

yarışmaya katılacak arkadaşlar isimlerini verirse, özel mesaj yoluyla kendilerine 7-8 haneli bir id numarası vereceğim.

Tüm hafta boyunca puanlamalarını bu id üzerinden 1 seferlik yapmak durumunda olacaklar.

Hızlı bir şekilde yarışma başvurularında bulunursanız. 19. hafta tahmin linkini paylaşacağım..

Şimdiden İyi eğlenceler

yaz ahborb

resized_48ea0-c5306aa5tett.jpg

konuyu kafeye taşıyabilir misiniz ? ziyaretçi giren üyelerde görsün :hat:

katılım daveti

@Adnan Korkut @Semih Ağlar @Kadir Ari @Can Çelik @Tuna Köse @Yiğit Karagöz @Seckin Tezsever @İlkhan Seymen @Emre Yılmaz @Bekir Keser @Arda B. Değirmenci @Ali Kemal Korkmaz @Melih Akan @Kenan Tarak @Melih Altınkut @Gökhan Aydemir @Nuri Aslantas @Umut Özçelik @Burak Bilim @Hayrican Abacı @Selim Aydemir @Mustafa Akan @Tolgahan Sönmez @Osman Demirci @Kadir Yenigüll @Osman SEDEN @Dursun ALAÇAM @Emre Boz @Hulusi Arslan @Semih Yilmaz @Vasfi Vural @Celal Özben @Mahir Koç @Murat Kara @kenanoztem @Fatih Durak @Kaan Usta @zaferakad @Kamil Meric @Orhan Tok @Hasan Turan @Ali Kol @Gökhan Dündar @Can Akasra @Oktay Sönmezoğlu @Ekrem Altıntaş @Levent Akgün

id leri gönderdim..

7 kişi olduk hızla artacağına ve yarışmanın sevileceğine eminim.

geç kalırsanız, 19. haftanın puanlarından yoksun kalırsınız ona göre :cigara:

Yaz kral, mention gelmiyor haberin olsun

Yaptığım tahminleri iddaada basıp zengin olabilirsiniz size bu iyiliği yapcam

Geri
Üst Alt