Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: “Dün hakem genel anlamda iyiydi, en azından eyyamcı değildi”

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Murat Sancak: "Dün zevkli bir maç seyrettik. Her iki tarafın da kaybettiği 2 puan var. Dün hakem genel anlamda iyiydi, en azından eyyamcı değildi. Kimine göre el, kimine göre gol. Kimine göre ofsayt, kimine göre değil. Kimine göre ayak dışarıda ve kırmızı, kimine göre değil."

Murat Sancak: "Bazı şeytanlar var. Ellerini Türk futbolunun üzerinden çekmedikçe, birileri futbolu yönetmekten vazgeçmedikçe işimiz zor. Cezalıyım, susuyorsam para cezam 2 katına çarpılarak verilmesin diyedir. Bazı şeytanlar Adana'yı sevmiyor, niye acaba?"

Murat Sancak: "Adana Demirspor futbolu oynar, oyunu çirkinleştirmez. Adaleti herkese istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bağırmakla çağırmakla olmuyor maalesef. Söylenmesi gerekenleri en yüksek sesle dillendiren 3 başkandan biriyim, başkanlarınıza sorabilirsiniz."

De Marke Sports

Vınlat başkan.

şerefsiz maşa vücudunda hareket edecek kadar et kalmamış, hala eyyamın, hırsızlığın, terörizenin peşinde. onu ona kırdırıyo, onu buna kırdırıyo. ömrü hayatında 4-5 sene top oynayıp çöp kazanamamış herife bu kadar değer verirsen o da kendini tarihini değiştiren adamlarla eş tutar tabi.

murat sancak'ı da çok sevmem ama en azından kendi kulübünün hakkını kan kusmadan koruyacak kadar cesareti ve şerefi varmış.

Aydin Yilmaz'dan hallice kariyeri olan adam Turk futbolunun efsanesi guya.

Şeytan ve ülke futbolunu yönettiğini düşünen arkadaşlarına güzel mesaj olmuş. Bunların temizlenebilmesi için de tek yol var. Şimdilik hedef 14 Mayıs gibi gözüküyor.

Ben bu ridvan balonun 1000 yil fbde oynamis 500 asist 300 gil atmis falan saniyordum. Adam koca bir 0 imis 🤣😅

Çok keyifli maçtı vala oyun hep Aktı gereksiz durmadı. Kararlar tartışılır ama seyir zevki üst düzey oyundu iki takım için de. Her maç böyle olsa marka değeri ve izlenilebilirlik artar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt