- 16 Haziran 2010
- 190.867
- 133.579
- 6.478
Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 beraber kaldığı mücadelenin sonunda oyuncumuz Adem Büyük açıklamalarda bulundu.
Resmi televizyonumuz GS TV'ye maçın değerlendirmesinde bulunan Adem Büyük, "Bir avantajımız var ama ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu; fırsatları da yakaladık. İkinci golü bulduk ama VAR'dan döndü maalesef. Bana göre faul yok. Vücudumu rakibinin önüne koydum ve o bana vurdu. Dolayısıyla bu bana göre faul değildi. Madem VAR'a bu kadar kolay bakılıyorsa Emre'nin pozisyonu da yüzde yüz penaltıydı. O zaman ona da baksalardı. Art niyet aramıyoruz ama bu kadar üst üste gelince de kimse kusura bakmasın. Bu kadar bize kolay bakılıyorsa, bize karşı da bakılması gerekiyordu. Bu iş nasıl işliyor çözmüş değilim. Sezon başı geliyorlar bize kuralları anlatıyorlar. Görüyoruz ki hiçbiri uygulanmıyor. Bu anlaşıldı ki bu sene böyle geçecek. Biz de üstesinden geleceğiz." diye konuştu.
Uzun süreli sakatlığını atlatan ve sahalara golle dönen Emre Akbaba'yı tebrik eden futbolcumuz, "Biz Galatasaray olarak bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız kazanacağız da. İnşallah istediğimiz gibi bitiririz iki kulvarda da. Şu an her şey olumlu gidiyor. Emre'nin bu şekilde dönmesi mutluluk verici. Çok sevindim onun adına da. Umarım eski günlerine geri döner. Allah nazardan saklasın, çok hızlı bir giriş yaptı. Onu da tebrik ediyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.
galatasaray.org