GSC Portal Adnan Polat: "Önümü tıkamasalar tarihe geçiyordum"

stancu 5 yekta 3.7 culio 2 keitayı satıp pino ve cana gibi çöpleri alması a.sezgin dönemi,sarp servet barış ayhan felan hatırladkça tüyleri ürperiyor insanin

sadece bonservise verilen para maliyet oluşturmuyor ki ben ünal başkana en çok oyunculara ödenen ücretlerde eleştiri getirdim.eray 700 bin avro alıyor beşiktaşın fenerim 3.kalecisi 100 bin..
sinan bolat 1,3 milyon euro alıyor beşiktaşın ilk iki kalecisi alıyor bizim yedek kalecinin aldığı parayı nerdeyse maç başlarını ekleyince..
burak gökhan töreden 2 kat fazla alıyor dzemalli sow dan çook kazanıyor..
daha sayamadığım bizim aleyhimize maaş kazıkları..
ünal başkana kimse sormuyor tv ye filan çıksa ilk soracağım soru bu olurdu GSARAY da neden futbolculara piyasa değerinden fazla para ödediniz fahiş olarak bariz olarak bu belli bunun yabancı sınırıyla alakası yok..
aydın yılmaz geldi mesela aklıma tam yazıyı bitirirken:)
beşiktaşın 11 adamının çoğundan çok kazanıyor yattığı yerden..

Aysal dömneminde ödenen ücretler, verilen bonservislerden daha berbat zaten, ama bu bonservisler ile ilgili yapilan bir kaba hesap. Bu oyunculara, bu parayi verip, neyi amacladi cözemedim. Isin kötü tarafi bizim buna ihtiyacimiz yoktu, bu takim bukadar iyi giderken, hic degilse türk oyuncular bizde oynamak icin can atmalari gerekir. Avantaj bizim elimizdeydi, ama biz adamlarin üzerinden altindan küp döktük...

fazla detaya girmeden yazdiklarinda hakli oldugun taraflarin oldugunu belirtmek isterim,ama malesef tr gercegini de gözardi etmemek lazim..liseci tayfanin arti ve eksilerini iyi okumak lazim..tek adamligin tr gibi güce tapan bir ülkede tehlikeli sonuclar doguracagi kanaatimdeyim.bknz: a.yildirim.
☆$☆

Aga nefret ediyorum ben bu adamlardan, ön planda duran yöneticiye karsiyim. Baskanlarin ve Yöneticilerin arka planda durdugu, ulasilmaz oldugu, yönetimin her 6 senede degistigi bir sistem istiyorum. Bana göre liseliler okadar kalabalikki, Galatasaray´i böyle bir adama yem etmezler zaten, ama onlarinda elinde oyuncak olmak istemiyorum. Okadar zengin adam var, cikip 5 kurus verip bu kulübe el atiyorlar mi ? Kimsenin parasinda da gözüm yok, ama isadamlarimiz Galatasaray´in ismini kuallanmaya gelince, mashallah 100 tane dernek kuruyorlar...

Ben lisecilerin önemini de biliyorum, onlari kötülemek istemiyorum. Daha iki ay önce onlara buralarda küfür edilirkende arka ciktim. Ama zaman zaman kendi menfaatlerini kulübün menfaatlerinin önüne koyma potansiyeline sahipler. Ve ben insanlari kisisel bakis acimla degerlendirmem, günahim kadar sevmedigim Cem uzan´in bile Galatasaray´liligini severim ve saygi duyarim mesela.

Yenilik herzaman bir risktir, ama riske girmeden de gelisim olmaz. Galatasaray lisesi yandi, ve hic bir zengin lise mezununun el atmadigindan bahsetti Polat. Haksiz mi bu konuda mesela ? Bence dogruluk payi var, garip garip isler dönüyor. Ve ben bu bizans oyunlardan biktim artik, o yüzden hepsi medya karsisinda yesinler bir birlerini diyorum. Hersey dökülsün meydana.

Dua etmesi gerekirken bide isyan mı ediyorsun. Önünü kapamasalardı ne riva kalacaktı nede diğer gayri menkuller. Galatasaray tarihinde yapılmış en doğru hamleydi o.

O kadar vizyonu geniş bir başkandı ki, form seviyesi %100 olan Keita'yı satıp, amatör bölgesel lig oyuncusu Pino'yu almıştı.

Tarihimizin en kötü baskani kesinlikle Adnan Polat'tir. Önünü tikamasalar kulüp hepten batacakti.

184 milyon tl borcla GSyi aldi. 328 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, en önemli gelir kalemlerini 3-5 yillik harcayarak birakti. Kalan gelir borclarin faizini bile ödemeyecek seviyedeydi.Yani geliri olmayan bir GS birakti. Aysal gelirleri yüzde 400 civari artirmasa, GS cok daha kötü günler gecirirdi. Aysal 3.5 senede onun yaptigi borclarin 90 milyon dolara yakin faizini ödedi. Kalsaydi, GSyi tamamen tarihten silebilirdi.

Son düzenleme:
Konuşma arasında Tayyip'i yalamayı da ihmal etmemiş yine.

yürü git be adam takımı en kötü durumda bıraktın tin azizle kanka oldun kadro olarak felaket kötü kadroyı bıraktın boçlar tavan yaptı sponsor yokken şimdi kac tane sponsorumuz oldu kalkmıssın tarihe geçicektim evet kalsaydin iki sene daha tarihe gecicektin iki sene şampıyon olacaktık basketbolda yıllar sonra sampıyonluk goremıcektık borc borc katacaktın azize satardın takımı

184 milyon tl borcla GSyi aldi. 328 milyon dolar borcla, enkaz bir kadroyla, en önemli gelir kalemlerini 3-5 yillik harcayarak birakti. Kalan gelir borclarin faizini bile ödemeyecek seviyedeydi.Yani geliri olmayan bir GS birakti. Aysal gelirleri yüzde 400 civari artirmasa, GS cok daha kötü günler gecirirdi. Aysal 3.5 senede onun yaptigi borclarin 90 milyon dolara yakin faizini ödedi. Kalsaydi, GSyi tamamen tarihten silebilirdi.
@Gurat Ataman'a gore bunun suclusu Aysal :D

Aynen küme düşüren ilk başkan olarak

16 mağlubiyet nedir lan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaten tarihe geçtin, Galatasaray'ın resmen kovulan, ibra edilmeyen ilk başkanı oldun.
Kulübü maddi manevi rezil bir hale soktun, utanmadan hala konuşuyorsun.
Bir de mahkemede aklandım deyip duruyor, ben o gün orada seni ibra etmeyenleri gözlerimle gördüm. Mahkeme usulen bu kararı geçersiz saysa ne olacak?
Tekrar gel genel kurula, "ibrayı tekrar oylayın de"; emin ol daha fazla kişi aleyhinde kullanır oyunu.
Ünal Aysal bazı konularda çok saçmalamış olabilir ama Adnan Polat'ın kabahatlerinin yanında Ünal Aysal yeni doğmuş bebek gibi masum kalır.
Ucuz futbolcularla başarı sağlamaya çalıştım diyorsun; Stancu'lara, Misimovic'lere bilmem nelere deli gibi para akıtan ben miyim? Kaleci diye Zapata'yı aldın, unuttuk mu bunları biz?
Çatıyı devlet yapacakken sen bunun yerine localara üç kuruşluk mobilya yaptırdın be adam!
Galatasaray genel kurulu Türkiye'nin en düzgün insanlarından oluşuyor, emin ol bu insanlar 100 yıllık tarihlerinde ilk defa bir başkanı "kovdularsa" bu tamamen senin kabahatinden kaynaklanıyor. Bu insanlar sana güvenip seni seçerlerken iyilerdi, seni kovunca mı kötü oldular? Liselilere b.k atıp duruyorsun, seni seçen de o liseliler, unutma!

Daha yazardım da sinirlerim tepeme çıktı, susayım.

Geri
Üst Alt