Ahlak Masasından Rıdvan Konuştu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahce'nin yine kaybetmesinden sonra adeta sinir küpüne dönen Ridvan Dilmen canli yayinda kendini kaybetti.

Hakemin maca %100 etki ettigini söyleyen Dilmen, 5.hakemi "Sivasspor'lu" ilan etti. Bu bile yetmedi ve Sivasspor seyircisine yüklendi. Yahu böyle birsey olabilir mi diyerek "Sike yapsana Aziz Yildirim" tezahüratina sinirlendi.

Daha dün gece oynanan Galatasaray-Eskisehirspor macinda Burak Yilmaz'a yapilan net faulden sonra kirmizi kart ve penalti verilmeliydi demeye yüregi el vermeyen Ridvan Dilmen bugün epey fanatikti nedense..

Ahlak Masasindan Ridvan haftaya ne bahaneler uyduracak acaba?? Deplasmanlardaki son dakika galibiyetleri kesilince birileri epey sinirlendi.

Aklı sıra takımını gaza getirmek istiyor.Lakabını boşuna şeytan koymamışlar. Dünde bizim penaltımız verilmedi hangi oyuncu hakemi tartaklayıp küfür etti?

:D:D:D:D:DD:D baslıgına layk verdim

Kendilerini dev aynalarında görüp hayal ettikleri resme bi türlü ulaşamamaları, kapasitelerinin yetmemeleri yüzünden bu hazımsızlık.

Fenerbahçe kaoslardan iyi çıkan takımmış, zor durumda pozitife cevirirmiş. Gören de kendi sahasında iki kere şampiyonluk veren takım değil de alan takım sanar :)

şu dünyada haktan ve hukuktan bahsedecek son adamlarsınız, yemişim sizin mağduriyetinizi

bugün yine tayyip resort´da kalacak galiba ;)

Hicbir zaman izlemedigim ve izlemeyi de dusunmedigim yorumcularin basinda geliyor.Dun "Ve Gol" icin bir yorum yapmistim.Bosuna elektrik sarfiyati yapiyoruz.Son yorumcular bu kisiler kalsa dahi izleme geregi duymuyorum.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Programın adı "Rıdvan Dilmen ile feneve Sahip çıkalım" olabilirdi %100 futbol da neymiş.. Veya %99 fenev %1 diğer de olabilir hahahah

Ağlak masasindan ridvan bildirdi.

once sıke yapıldıgı kesınlesırse azız yıldırım ve arkadaslarının yuzune bıle bakmam lafını uygulasın yada soyledıklerı ıcın cıksın ozur dılesın sonra ahlak dersı versın...

Geri
Üst Alt