Ahmet Bulut: "Galatasaray paramı ödemiyor, Dursun bey sözünde durmadı"

Melih Akan

Berlin Panteri
YENİ YÖNETİMDEN HABER BEKLİYORUM

Sabah'a konuşan Bulut, "Ben Galatasaray Başkanı'nın sözüne inandım ama yerine getirmediler. Oyuncuların (Bruma, Belhanda, Feghouli) yetki belgeleri bende. Ön sözleşmem var. Avukatım defalarca kulübe gitti ama beni 4 ay oyaladılar. Mağdur oldum. Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'in bana verdiği sözlere Cenk Ergün'de şahit. Mahkemelik olmak istemiyorum. Yeni başkan Mustafa Cengiz'le de görüştüm, durumu anlattım. Haber bekliyorum" ifadesini kullandı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursuna bak jet fadil gibi bi adammis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize ne lan senin Dursun ile yaptığın ön sözleşmeden? Git onunla hesaplaş.

Ahmet Bulut'u bile dolandıran adam şeytandır.

Allah seni kahretsin Dursun.

ulan zaten fahiş fiyatlara yaptınız transferleri, götüreceğinizi götürdünüz. bir de mağdur edebiyatı yapma şerefsiz

Dursunun verdigi söz agzindan degil baska bir yerinden cikar, bunu yavas yavas sende ögreneceksin Ahmet Bulut.

[FONT=&quot]Dursun Özbek yönetiminin, altyapıdaki transferlerden oluşan ve aralarında ‘yetiştirme bedelleri’ de bulunan borçları 2.5 yıldır ödemediği ortaya çıktı. Birçok 2. ve 3. Lig kulübü, son çare icraya başvuracaktı. Bunun üzerine yönetim, 200.000 ₺'yi bulan borcu ödedi. (Habertürk)

Her gün her saat yeni bir rezillik[/FONT]

Ulan adi herif sen nasıl bir şeytansın batırdın ulan Galatasaray 'ı 3 yıl içinde

ABV senin ...

Daha durun Riva satışında ne türlü pislikler ortaya çıkacak.

Resmen bile bile göz yumdular ya şu şerefsiz diyebilecek birşey bulamıyorum. Sadece bela okuyorum.

sent via GSC

0:22 ile 0:27 arası, sana olan duygularımı yansıtıyor Dursun.
YouTube

kulübün altına dinamit yerleştirmiş tereyağı suratlı leş herif

Ahmet Bulut: "Galatasaray paramı ödemiyor, Dursun bey sözünde durmadı"

218ac6c87a2363bfa549cb8bd11ad916.gif

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt