Ahmet Çakar'a 3 Ay Ceza Geldi!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Yorumcu Ahmet Çakar'a şok ceza. Savcılık, Çakar'ın 3 ay boyunca spor sahalarına girişini yasakladı.

Cezanın sebebi ise, her yayınlandığı gün sosyal medyada olay olan Derin Futbol programında Çakar'ın, MHK eski Başkanı Zekeriya Alp ve bazı hakemlerin resimlerini yapıp daha sonra o resimlerin üzerlerini çizmesi.

Cezayı Twitter hesabından duyuran Ahmet Çakar, "Savcılık tarafından 3 ay spor sahalarına girişim yasaklandı (sporda şiddet yasasına muhalefetten) Karar Futbol Federasyonu'nun şikayeti üzerine verildi" dedi. Çakar cezanın gerekçesini de yine Twitter mesajı ile açıkladı; "Ciddiyim. Z.Alp ve iki hakemin resimlerini çizdiğim gerekçesiyle 3 ay sahalar giriş cezası ve para cezası... Şiddeti körüklüyormuşum."
Çakar, hukuka saygısı olduğunu ancak karar için de İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulunacağını da belirtti.

'Uzaylılardan', 'Haydar Dümen'in saçlarına' kadar birçok konunun tartışıldığı Derin Futbol programının geçtiğimiz ay yayınlanan bir bölümünde Ahmet Çakar, dönemin MHK Başkanı Zekeriya Alp ve bazı hakemlerin resimlerini çizmişti. Daha sonra bu resimlerin üzerini 'çarpılayan' Çakar, bir sonra ise program arkadaşlarının da resimlerini çizmişti.

549d3f84f493b91f946c3efa.jpg

CNN

Adam Zekeriya Alp bana rağmen orada oturamayacak artık dedi 2 hafta sonra Zekeriya "cok üstüme geliyorlar" diye sizlana sizlana istifa etti.

Ahmet hocayi hafife almak mumkun degil.

Adam sanki her hafta sonu maça gidiyor. Adamlar maçlara bakmadan yorum yapıyor çoğu zaman.

"Ben izlemedim ama bence..." Ümit denyosu bunu çok söylerdi.

I am the one who knocks!

Can Büyük'ün dediği gibi zaten maça giderek yorum yapan biri değil ki Ahmet Çakar. Ayrıca yaptığı yorumların da yüzde 90'ını saha dışı olaylar oluşturuyor. Bu adama 3 ay ceza versen ne vermesen ne. Zaten ligler de tatile girecek 1 aya yakın maç oynanmayacak. Ben Ahmet Çakar olsam bu cezaya "Çok da umrumdaydı" diye cevap verirdim..

Ahmet Çakar'a son zamanlarda inanılmaz sempati duymaya başladım. Algıları farklı çalışan biri. Keşke bu hocalarımızı hakemleri eğitmek için kullansalar.

Ahmet Çakar'a son zamanlarda inanılmaz sempati duymaya başladım. Algıları farklı çalışan biri. Keşke bu hocalarımızı hakemleri eğitmek için kullansalar.

TV´de show yapip, zevkli bir sekilde güzel paralar kazanmak varken öyle ufak islere yanasmaz. MHK baskani olabilir, ama o koltuga oturmayacak kadar da zeki bir insan. Türkiye´de MHK baskani olmak demek, potansiyel olarak süperligin 18 takimini karsina almak demektir, cünkü her türlü sana giydirenler saldiranlar olacak, TV´lerde göz önündesin, seni madara eden yorumcular olacak...

Dedigim gibi böyle islere girmez...

Şiddeti körüklediğinden dolayı kararı doğru buluyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Maça gitmiyor herhalde zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt