Ais Ezhel

M.Rasit ÜNVER

Tecrübeli Üye
Cevap: Ais Ezhel

FK2 de ezber yaparak 1.olmuştu. Tebrikler.

Freestyle'da iyi ama bir Allame değil.

Allame'nin eline mikrofonu verdi bi güzel . Anında ezberci yaptınız adamı . :)

Sehabe'ye yarı finalde çaktığı laf ve Allame'ye finalde çaktığı laflar yeter . Ceza yemeyeceğimi bilsem buraya yazarımda ceza alma riskim var . :)

Edit: Videoları Ekleyeyim .

Ais vs Joker : https://www.<b>youtube</b>www.youtube.com/watch?v=PAGTh02yBKw

Ais vs Sehabe : https://www.<b>youtube</b>www.youtube.com/watch?v=2YDzZEhPEnk

Ais vs Allame : https://www.youtube.com/watch?www.youtube.com/watch?v=vT_1MUgZEPg

rahat 3 yıldır girmediğim GSC'ye sırf bu mesajına evap vermek için giriş yapmış bulunmaktayım.

Ais benim gerçekten sevdiğim 2 ismi (Beta,Sehabe) elemiştir ve ve ben bi yerde ezber göremedim.Aisi yarışmadan hemen önce sekiz klibiyle tanımıştım ve öyle çok da hoşuma giden bi adam olmamıştı.Ama FK 2 de gördük ki Free konusunda hepsinden iyiydi.Allameye gelicek olursak.Eğer allame kaplan gibi bi elaman olsaydı zaten o yarışma tam bi fiyasko olurdu.İyiki Allame kötü değildi.Flowarta o kadar çok zorlandıki Eskişehir sağolsun durumu kurtardı.Aisin sadece 3. round ' da sarfettiği sözler allameye yeterde artardı.Eğer ki Lanet kapışmasında ilk giriş sözünü o kadar iyi kullanmasaydı Eskişehiri olmadan Laneti geçemezdi.Çok iyi flow attı ve punchline 'ı çok iyidi Lanetin.Herneyse.Ais bu yarışmayı bileğinin hakkıylı kazanmıştır.

rahat 3 yıldır girmediğim GSC'ye sırf bu mesajına evap vermek için giriş yapmış bulunmaktayım.

Ais benim gerçekten sevdiğim 2 ismi (Beta,Sehabe) elemiştir ve ve ben bi yerde ezber göremedim.Aisi yarışmadan hemen önce sekiz klibiyle tanımıştım ve öyle çok da hoşuma giden bi adam olmamıştı.Ama FK 2 de gördük ki Free konusunda hepsinden iyiydi.Allameye gelicek olursak.Eğer allame kaplan gibi bi elaman olsaydı zaten o yarışma tam bi fiyasko olurdu.İyiki Allame kötü değildi.Flowarta o kadar çok zorlandıki Eskişehir sağolsun durumu kurtardı.Aisin sadece 3. round ' da sarfettiği sözler allameye yeterde artardı.Eğer ki Lanet kapışmasında ilk giriş sözünü o kadar iyi kullanmasaydı Eskişehiri olmadan Laneti geçemezdi.Çok iyi flow attı ve punchline 'ı çok iyidi Lanetin.Herneyse.Ais bu yarışmayı bileğinin hakkıylı kazanmıştır.

ok

2015te gorusuruz

ulan hayri.Hala aynısın.Emir vardı bide.neyse hadi ben gittim.

En iyi TSM söyleyen rapçi olsaydı güzel bir haber değeri olabilirdi.

Dediklerinden bağımsız bunu dinleyen ya da tanıyan var mı?

Dediklerinden bağımsız bunu dinleyen ya da tanıyan var mı?

Ne bileyim gerçekten tuhaflar. Akrep yelkovan geçmiş Yehuda ağaç olmuş bakan konuşmayı bilmiyor f.uck you erd bu ne gerçekten anlamıyorum. Video başlar başlamaz f.ck erd deseydi yeterdi. Adamın şarkıları Yılmaz Özdil yazıları gibi tabi; anlayana!!

Geri
Üst Alt