AL 14/15 Playoff | Kardemir Karabükspor 1-0 St.Etienne | MS |

Karabükspor hiç havaya girmesin, St. Etienne kendi evinde çok başka oynayan bir takım.

2 yıl önce Bursa kendi sahasında Twente'yi 3-1 yendi de ne oldu, gitti orada 4-1 yenildi. O yüzden havaya girmesinler şimdiden.

bu karabük stadinin zemini ne öyle daha lig baslamadan tarlaya dönmüs kis gelince bataklik olur

kesinlikle.Traore belki de takımın en kötü oyuncusuilk fırsatta göze çarpıyor,Emre Güngör bile süper oynuyor son 3 avrupa maçına göre söylüyorum tabi

Emre Güngör bizdede cok iyiydi, sakatlıktan sonra 2009'da bocaladı ve yollandı. Aynı durum M.Topal ve Servet icinde gecerli.

Hepsinin bası Euro 2008 tabi, M.Topal-Emre-Servet sakat sakat oynatıldı ve adamlar 2009'u full tedavi olmak ile gecirdi.

Helal olsun, bu sonucu beklemedim ama türk futbol için elbette güzel bir sonuç

Emre Güngör bizdede cok iyiydi, sakatlıktan sonra 2009'da bocaladı ve yollandı. Aynı durum M.Topal ve Servet icinde gecerli.

Hepsinin bası Euro 2008 tabi, M.Topal-Emre-Servet sakat sakat oynatıldı ve adamlar 2009'u full tedavi olmak ile gecirdi.

evet hatırlıyorum.hatta 13-14 kişilik kadrolarla çıktığımız maçlar vardı,Hakan Balta'nın kariyer zirvesi yaptığı zamanlar

evet hatırlıyorum.hatta 13-14 kişilik kadrolarla çıktığımız maçlar vardı,Hakan Balta'nın kariyer zirvesi yaptığı zamanlar

Geri
Üst Alt