AL 14/15 Playoff | St.Etienne (4) 1-0 (3) Kardemir Karabükspor | M.S | 28 Ağustos

Insallah ama benim pek umidim yok, hele bizim takimdan hic yok.

Şimdi ülke puanları sıralamasına yeniden baktım da, bizim bu sezon sonu 4.600 puanımız silinecekken bir üstümüzdeki İsviçre'nin 5.900, bir altımızdaki Yunanistan'ın 7.900 puanı silinecek. Hatta 9. sırada bulunan Hollanda'nın 11.166 puanı gidiyor ve biz bu sezon Hollanda takımlarından 1.130 puan daha fazla puan toplarsak önümüzdeki sezon 6 takımla katılacağız Avrupa kupalarına. Ajax'ın CL'de düştüğü gruba bakarsak da en azından ilk 6 maç üzerinden pek puan toplayamayacakları belli.

Şimdi ülke puanları sıralamasına yeniden baktım da, bizim bu sezon sonu 4.600 puanımız silinecekken bir üstümüzdeki İsviçre'nin 5.900, bir altımızdaki Yunanistan'ın 7.900 puanı silinecek. Hatta 9. sırada bulunan Hollanda'nın 11.166 puanı gidiyor ve biz bu sezon Hollanda takımlarından 1.130 puan daha fazla puan toplarsak önümüzdeki sezon 6 takımla katılacağız Avrupa kupalarına. Ajax'ın CL'de düştüğü gruba bakarsak da en azından ilk 6 maç üzerinden pek puan toplayamayacakları belli.

Umarim oyle olur .

Hakeden turu aldi tebrikler St Etienne.

St Etienne iyi bir takim fakat bitiricilikte sikinti yasiyorlar. kaliteli bir santrafor transferi yaparlarsa cok can yakarlar. Mevlut her zamanki gibi rezildi.

St Etienne guzel top tutuyor iyi baski kuruyor gol atamasada, 3 pasla pozisyon buluyor, 3 pasta rakip cezasahasina yerlesiyor. buda karabukluleri cok yordu. adamlar olmek uzereydi. buda bizim buyuk takimlara ders olsun. bu anadolu takimlarina boyle oynayip yerlerde surundureceksin. Adamlar karabukun canini azalta azalta bitirdiler resmen :D

Messi bu konuda dünyanın en iyisi bence. Adam öyle bir penaltı atıyor ki kaleci köşeyi doğru bilse bile kurtarması imkansız.

Tabi bu anlattığım 1.taktik.

2.taktik ise; Topu dışarı kavis alacak şekilde vuracaksın.

Ayrıca böyle uzatma penaltısı ile oyun için penaltı arasında fark vardır.

Oyun içi penaltılarda daha sert vurmalısın. Çünki top kaleciye temas bile etse ikinci bir şansın olsun.

Bu arada puanlardan bahsederken binli rakamlar olarak bahsetmeyin. Oradaki nokta değil virgüldür aslında.

Çünki toplanan puanların takım sayısına bölünmesiyle ortaya çıkar.

Verilen puanlar 1,2,3 falan olduğuna göre ortaya çıkan puanın binli rakamlar olması tuhaf olur ;)

türkler penaltı atamıyor aga uefa finaliyle euro 2008 hırvatistan maçları istisna yazık oldu karabüke çok yaklaşmışlardı

Adamlar fistik gibi stad yapmis deli gibi taraftari var almanyaya bakiyosun zeminler harika stadlar muthis ingiltere sayet oyle ispanyada belli bir kalite var ne uzulcem karabuge kalite turu gecti vizyon sahibi olsunlar tek hedefleri istanbula futbolcu kakalamak ligde kalip yayin gelirlerini cebe indirme pesindeki kuluplere acimam ...

Geri
Üst Alt