- 9 Temmuz 2011
- 34.216
- 29.153
- 2.533

2021-22 Avrupa Ligi D Grubu 5. Maç
Olympiakos - Fenerbahçe
Georgios Karaiskakis Stadyumu
25 Kasım 2021 Perşembe
23:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konferansa gitseler bodo glimt falan silip atar bunlari,bosverFener'in 3. olup Konferans'a gitmesini istemiyordum 2. olup CL'den gelen güçlü bir ekiple oynayıp elenseler iyi olurdu. Derbi işi değiştirdi. Bizden sonra Olympiakos'u da yenerlerse iyice havaya girecekler. Göztepe'ye zaten banko gözüyle bakıyorum. Olympiakos almalı
bodo glimt lider. onlarla eşleşmiyorlar ilk turda şu an. bir de şu hemen savunmaya geçmene uyuz oluyorumKonferansa gitseler bodo glimt falan silip atar bunlari,bosver
Bu uzun zamandir ilk savunmam öyleyse baby.Gerci neyin savunmasini yapacağım,dusuncemi yazdim sadece.bizim macta inanılmaz pozisyonlar verip hakemle galip gelen bi takim havaya girse de bisey olmaz.günü kurtardilar sadece, özleri ne biliyoruz. Ayrica rennes,totenham vs falan var.hos bunlar gidip koy takimina da elenir.yapmadiklari sey degil.bak yine savundumbodo glimt lider. onlarla eşleşmiyorlar ilk turda şu an. bir de şu hemen savunmaya geçmene uyuz oluyorum
Konferans Ligi gayet alınabilir bir kupa Türk takımları için. Hatta ben 1. olamayacaksak 3. olmamızı tercih ederim grupta.Bu uzun zamandir ilk savunmam öyleyse baby.Gerci neyin savunmasini yapacağım,dusuncemi yazdim sadece.bizim macta inanılmaz pozisyonlar verip hakemle galip gelen bi takim havaya girse de bisey olmaz.günü kurtardilar sadece, özleri ne biliyoruz. Ayrica rennes,totenham vs falan var.hos bunlar gidip koy takimina da elenir.yapmadiklari sey degil.bak yine savundum![]()
Valla hic izlemedim oradaki maclari.ama simdi totenham ciddiye almaz deriz,gider as kadro cikar rezil eder falan.hersey mumkun.rennesin kadrosunda genc ve yetenekli oyuncular oldugunu biliyorum.ligde de 3.culermis zaten.feyenord da hollandada 3.sirada ve liderle 2 puan fark var sadece.belki feyenord falan alabilir.Turk takimlarini bilememKonferans Ligi gayet alınabilir bir kupa Türk takımları için. Hatta ben 1. olamayacaksak 3. olmamızı tercih ederim grupta.