AL 21/22 D Grubu M:5 | Olympiakos 1-0 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
44472

981.png
1523300289191-png.20211
1611251751988-png.109291

6805963281_b1c0a9a3da_z.jpg

2021-22 Avrupa Ligi D Grubu 5. Maç
Olympiakos - Fenerbahçe
Georgios Karaiskakis Stadyumu
25 Kasım 2021 Perşembe
23:00

bizden başka kimseyi yenemezler zaten ft sağolsun

Oly bize benzemez. Kadiköyde zaten 3 tane sallamislardi, mac daha da farkli bitebilirdi. Cakar gecerler sikecilere

Fener'in 3. olup Konferans'a gitmesini istemiyordum 2. olup CL'den gelen güçlü bir ekiple oynayıp elenseler iyi olurdu. Derbi işi değiştirdi. Bizden sonra Olympiakos'u da yenerlerse iyice havaya girecekler. Göztepe'ye zaten banko gözüyle bakıyorum. Olympiakos almalı

Yunan saplar bunlara bizim maçı izleyip feneri takım sanmaya gerek yok sağolsun Fatih hocam oynattı

Oly cok farkli kazanır. Bizim kazmalar mutlaka izlemeli bu maçı.

Fener'in 3. olup Konferans'a gitmesini istemiyordum 2. olup CL'den gelen güçlü bir ekiple oynayıp elenseler iyi olurdu. Derbi işi değiştirdi. Bizden sonra Olympiakos'u da yenerlerse iyice havaya girecekler. Göztepe'ye zaten banko gözüyle bakıyorum. Olympiakos almalı
Konferansa gitseler bodo glimt falan silip atar bunlari,bosver

bodo glimt lider. onlarla eşleşmiyorlar ilk turda şu an. bir de şu hemen savunmaya geçmene uyuz oluyorum
Bu uzun zamandir ilk savunmam öyleyse baby.Gerci neyin savunmasini yapacağım,dusuncemi yazdim sadece.bizim macta inanılmaz pozisyonlar verip hakemle galip gelen bi takim havaya girse de bisey olmaz.günü kurtardilar sadece, özleri ne biliyoruz. Ayrica rennes,totenham vs falan var.hos bunlar gidip koy takimina da elenir.yapmadiklari sey degil.bak yine savundum😔

Bu uzun zamandir ilk savunmam öyleyse baby.Gerci neyin savunmasini yapacağım,dusuncemi yazdim sadece.bizim macta inanılmaz pozisyonlar verip hakemle galip gelen bi takim havaya girse de bisey olmaz.günü kurtardilar sadece, özleri ne biliyoruz. Ayrica rennes,totenham vs falan var.hos bunlar gidip koy takimina da elenir.yapmadiklari sey degil.bak yine savundum😔
Konferans Ligi gayet alınabilir bir kupa Türk takımları için. Hatta ben 1. olamayacaksak 3. olmamızı tercih ederim grupta.

Konferans Ligi gayet alınabilir bir kupa Türk takımları için. Hatta ben 1. olamayacaksak 3. olmamızı tercih ederim grupta.
Valla hic izlemedim oradaki maclari.ama simdi totenham ciddiye almaz deriz,gider as kadro cikar rezil eder falan.hersey mumkun.rennesin kadrosunda genc ve yetenekli oyuncular oldugunu biliyorum.ligde de 3.culermis zaten.feyenord da hollandada 3.sirada ve liderle 2 puan fark var sadece.belki feyenord falan alabilir.Turk takimlarini bilemem

bunlarin ikisinin 1 yerde oldugu takim nasil desteklenmez ?

EoOjyyQWEAAabaE.jpg

Uğursuz meler ve türk hakemleri olmadığı için yenilirler

Geri
Üst Alt