- 22 Ocak 2010
- 53.424
- 34.412
- 3.073
ulan 4 aydır boş adam şimdi mi sulanıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalyaspor'da oynayıp FB'ye giden stoper eleman, adını ben de hatırlamıyorum ama.Bı eleman vardı unuttum hangi futbolcu olduğunu. Kız arkadaşına kendisini arattirmis Türk takımı ile görüşürken. Konuşmada transfer teklifi için arıyorlar demiş, her istediğini kabul ettirmişvideoyu YouTube shortsta görmüştüm ama kim unuttum
Abi transferi yapanlardan biri 50 yaşında biceps basmaya çalışıyor diğeri de merlot mu cabarnet sauvignon mu daha iyi olur bu akşam yemek sonrası diye dertleniyorsa olmaz tabi.Bizim geri zekalılar mail ya da telefon yoluyla para teklif ediyorlar transfer böyle yapılmaz Ojole gidip konuşacaksın ailesiyle menajeri ile eşiyle konuşacaksın gerekirse gelip İstanbul’u gezdireceksin kanına gireceksin adamın sırf bu şekilde daha az para teklif ettiğimiz oyuncuları transfer edebildik biz
Öyle emaille telefonla para teklif edersen elinle alıverler tabi. Pazardan elma armut alıyoruz sanki
CaulkerBı eleman vardı unuttum hangi futbolcu olduğunu. Kız arkadaşına kendisini arattirmis Türk takımı ile görüşürken. Konuşmada transfer teklifi için arıyorlar demiş, her istediğini kabul ettirmişvideoyu YouTube shortsta görmüştüm ama kim unuttum
Tam bir alkol gurmesine benziyorsun RenktaşAbi transferi yapanlardan biri 50 yaşında biceps basmaya çalışıyor diğeri de merlot mu cabarnet sauvignon mu daha iyi olur bu akşam yemek sonrası diye dertleniyorsa olmaz tabi.
Bize viskiyi sek buzla içen adam lazım transferi bağladıktan sonra uçakta dönerken. Bunlar ile en fazla transfer masasında meze olursun gitsende ayağına ki Rusya’ya gidip ayar yiyip döndüler birer de magnet alıp Petersburg’dan.