Al Kulusevski'yi Ver Zaniolo'yu

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
"Dejan #Kulusevski'nin adı #Galatasaray ile anılıyor. Bu durum, #Juventus'un ilgilendiği Nicolò #Zaniolo transferi için fırsat oluşturabilir. Oyuncunun sözleşmesinde 35 milyon €'luk serbest kalma maddesi var. İki kulüp arasında takas gündeme gelebilir."

Kulusevski'yi çok izledim. Bence Zaniolo'dan daha iyi bir oyuncu. Ama Zaniolo'nun iyi olduğu dönemleri çok izlemedim o yüzden haksızlıkta etmek istemem. Şu an Kulusevski daha çok katkı verir bence.

Kandırmayın Galatasaraylıları...

Tam aradığımız sağ kanat

Ceballos gibi o da imkansiz renktas
Ceballos imkansiz degil aldigi maas 2 milyon euro net bile yok.

Keske Zaniolo'ya verdigimiz parayi Villarreal'e verseydik belki alirdik Chukwueze'yi. 1 sene sonra kontrati da bitiyor ama artik EPL'den talipleri cikabilir. Ben yine Zaniolo'dan umidimi kesmedim ama elimde olsaydi devre arasinda baska oyuncu bakardim yinede.

yüz yılın kazığını atarız + bedavaya kulusevski çekmiş oluruz. gelmiş geçmiş en ilginç transfer olabilir. cebinden para çıkmadan adamı almak.

zaniolo iyi güzel toplarsa delik deşik eder ligi ama şu an hangisi desen kulu çok iyi olur ve karlı çıkarız baya.

Yaremchuk ile takas edelim

Ceballos imkansiz degil aldigi maas 2 milyon euro net bile yok.

Keske Zaniolo'ya verdigimiz parayi Villarreal'e verseydik belki alirdik Chukwueze'yi. 1 sene sonra kontrati da bitiyor ama artik EPL'den talipleri cikabilir.

Mevzu maas degil ki

Mevzu gidebilecegi kulupler. Bize sira gelene kadar onu isteyecegi 5-10 kulup vardir. Trye gelmek icin bir sebebi de yok

Geri
Üst Alt