GSC Portal Albayrak: "Melo cevabı yarın sahada verecek"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Anderlecht maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski yönetiminde görev alan ve futbolcularla olan yakınlığı birçok başarıda direkt etki sağlayan Abdurrahim Albayrak, Anderlecht maçı öncesi TurkFutbol.Com'dan Emre Kacan'ın sorularını yanıtladı.

Galatasaray Anderlecht maçı hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

Buradan taraftara sesleniyorum. Yarın saat 21.45'ten itibaren hiç susmasınlar. Takımımızı desteklememiz gerekiyor. Üstüne basa basa söylüyorum mağlup da olsak 90 dakika boyunca takımımızı desteklemeliyiz. Eskişehirspor maçında cezalıydık ve takıma kavuşamadık. Takımı çok özledik. Avrupa'da her zaman farklı oynuyoruz. Seyirci desteğiyle yarın farklı bir skorla galip geleceğimize canı gönülden inanıyorum. Taraftara da buradan sizin aracılığınızla Ay lav yu diyorum.

Peki grup hakkında ne düşünüyorsunuz? Arsenal ve Dortmund gibi devler var. Geçen sene de çok zorlu bir gruptan çıkmıştı Galatasaray.

Yarınki maç başlangıç için çok önemli. Bundan çok daha zor gruplardan çıktık. Bu gruptan da çıkarız Allah'ın izniyle. Yarın bunu göstereceğiz.

Prandelli ile Galatasaray birçok maça çıktı. Resmi olarak ise Fenerbahçe, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında izledik takımı. Ne düşünüyorsunuz İtalyan teknik adam hakkında?

Tartışmaya gerek var mı? İtalya'nın birçok kulübünde çalışmış, koskoca İtalya Milli takımında görev almış. Başarılarını EURO2012'de de gördük. Yani Prandelli'yi tartışmaya gerek var mı? Önemli olan ona karşı sabır göstermek. Prandelli'ye sabır göstermek durumundayız. Taraftarlar da bunun bilincinde olmalı.

Son olarak Melo ile yakınlığınız biliniyor. Siz onu, o da sizi çok seviyor. Aldığı 2 maçlık ceza hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda tek şey söyleyeceğim. Melo'yu çok seviyorum. Nasıl bir karakter ve yetenekte olduğu biliniyor zaten. O bazılarına gerekli cevabı sahada güzel bir şekilde verecek. Buna inanıyorum.

TurkFutbol

Peki sayin ALbayrak hukumet gudumlu tff nin oynadigi oyunlar hakkinda ne dusunuyorsun. I love you basbakanim i love you hozam demeye devammi :)

HTC One cihazımdan gönderildi

Peki sayin ALbayrak hukumet gudumlu tff nin oynadigi oyunlar hakkinda ne dusunuyorsun. I love you basbakanim i love you hozam demeye devammi :)

HTC One cihazımdan gönderildi
artık konuşmasın saçma sapan diye başkan o kadar uğraş çaba gönderdi abdurrahim abiyi hala demeç veriyor adam. iyi insansın felan da oyun büyük az bi duruver kenarda 1 yıl yau

Geri
Üst Alt