GSC Portal Albayrak'dan Basın Mensuplarına Fırça!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
al600_7O6DG.jpg

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Karabükspor galibiyeti sonrası basında yer alan Saffet Susic ve maksatlı haberler ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

" .....İki haftadır soyunma odasından kadro alabiliyor musunuz, yok” şeklinde konuştu.

saçmalamış !

Bu kadrolari veren Sabri degilse ben ne olayim. Iki haftadir soyunma odasindan haber cikmiyor, cünkü iki haftadir Sabri kadroda. Bir türlü kadrolara ulasip basin mensuplarina servis ettigini düsünüyorum. Kendisi ile ilgili maksatsiz haberleri de cikartan kendisiydi zaten.

Bu kadrolari veren Sabri degilse ben ne olayim. Iki haftadir soyunma odasindan haber cikmiyor, cünkü iki haftadir Sabri kadroda. Bir türlü kadrolara ulasip basin mensuplarina servis ettigini düsünüyorum. Kendisi ile ilgili maksatsiz haberleri de cikartan kendisiydi zaten.

Ben senden şüpheleniyorum..

Sen kendini fazla kaptirmissin bence :)

bu adam ciddi ciddi ahmet çakar olabilir şu teorilere bak sen :asd:

t5b236a_snickers1.jpg

Iyiki bir iki satir yazdik. "Sabri´ye floryada ekmek verilmiyor" diye ciddi ciddi haber yapmak icin bir gazeteci ruh hastasi olmasi lazim, eger bir dürtme olmadiysa tabi. Ancak Sabri, yada menejeri tarafindan ucurulan birsey varsa, durum degisir. Tarftar bunlari aslinda yutmadi, ne diye Abdullah Baskan bunu kadroya aldi bilmiyorum.

Sen kendini fazla kaptirmissin bence :)

Soyunma odasindan bu bilgileri ucuran ozaman kimdi ? Galatasaray soyunma odasindan bilgi alabilecek daha kac kisi var... Ya köstebek herzaman Sabriydi, yada köstebegi yakalayip yer ve yeksan eden kisi Sabri. Adam kadroya girdiginden beri artik kadroyu önceden alamiyoruz, yani ücüncü bir sik yok bu durumda.

Soyunma odasindan bu bilgileri ucuran ozaman kimdi ? Galatasaray soyunma odasindan bilgi alabilecek daha kac kisi var... Ya köstebek herzaman Sabriydi, yada köstebegi yakalayip yer ve yeksan eden kisi Sabri. Adam kadroya girdiginden beri artik kadroyu önceden alamiyoruz, yani ücüncü bir sik yok bu durumda.

Orada bir suru gorevli, personel, malzemeci falan var. Hem sabri zaten kadro disiydi, sabri nasil girecekti soyunma odasina? Ha icerden biri buna otuyor dersen, bu icerdeki kostebek bir baskasina da otebilirdi (ornegin para karsiliginda bu bilgileri satabilirdi)...

Sabri'nin bilerek gs aleyhine asla bir yanlis yapmayacagini dusunuyorum

Iyiki bir iki satir yazdik. "Sabri´ye floryada ekmek verilmiyor" diye ciddi ciddi haber yapmak icin bir gazeteci ruh hastasi olmasi lazim, eger bir dürtme olmadiysa tabi. Ancak Sabri, yada menejeri tarafindan ucurulan birsey varsa, durum degisir. Tarftar bunlari aslinda yutmadi, ne diye Abdullah Baskan bunu kadroya aldi bilmiyorum.

Allah cezanı :D

Kasımpaşa maçındaki kadro maçtan saatler önce foruma düşmüştü yanılmıyorsam.

Kasımpaşa maçındaki kadro maçtan saatler önce foruma düşmüştü yanılmıyorsam.

Bu dogru ise eger, ozaman ikinci sik daha makul geliyor. Sabri Sarioglu Kasimpasa macinda köstebgi yakalamistir, hemde suc üstü. Köstebegi soyunma odasindan uzaklastirmis, ama coluguna, cocuguna acidigi icin ismini telafuz etmememistir kimseye...

Sabri ile iliski mi yasiyon 1500 fair aşkina buda ne :D

Bu dogru ise eger, ozaman ikinci sik daha makul geliyor. Sabri Sarioglu Kasimpasa macinda köstebgi yakalamistir, hemde suc üstü. Köstebegi soyunma odasindan uzaklastirmis, ama coluguna, cocuguna acidigi icin ismini telafuz etmememistir kimseye...

Ekleme yapayim...

Ancak bu yinede bir B siki daha dogruyor. Köstebegi kendisi yerlestiriyor, sonra kadroya girip düzen getirecek Sabri, ilk hamlesi olarak Prandelli´yi terorize eden o köstebegi suc üstü yakaliyor, ve kurtarici ve merhametli bir cengaver olarak piyasaya cikiyor. Ancak Sabri´nin böyle bir plan kuracak ve basari ile uygulayacak kapasiteye sahip olmasi tartisilir diye düsünüyorum.

Hooaayyyddaaaaaaaa

Geri
Üst Alt