Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.073
- 17.997
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A dostum bir iki şey sormak istiyorum. Bruma bu takıma ne verdi? Gelecekte, Bruma' dan beklentin neler? Sağol...Ya bu adamin gelmesi hic iyi olmadi. Kusura bakmayin agir olacak ama artik su cahil yöneticilerin modern futbolda yeri olmamali. Ne Amrabat'i arkadas? Rakip ile güres yapan, zekasi yerinde olmayan adami ne yapalim?
Ulan bu adam yüzünden mis gibi Sneijder ve Bruma gidecek. Allah sizi bildigi gibi yapsin. 1 mac bile izlemem giderlerse.
olduğunu önümüzdeki sezon takıma
A dostum bir iki şey sormak istiyorum. Bruma bu takıma ne verdi? Gelecekte, Bruma' dan beklentin neler? Sağol...
Ne verdigi ayri, gördügümüz yetenegi ayri. Birsey vermesi icin cocuga teknik ekip yardimci olmali. Ama bu ülke'de 90% futbol cahili düz mantikli insanlar oldugu icin direk istatistiklere bakip vuruyoruz oyunculari.
Futboldan ve özellikle futbolcudan anlayan biri Bruma'nin ne kadar yetenekli ve dolayisyla önemli oldugunu bilmeli.
Bruma dan önce teknik ekipten beklentim Bruma adina süreklilik.
Sneijder'in yerden yere vuruldugu bir ülke den bahsediyoruz, Galatasaray taraftari dahil. Ilk geldigi aylar da birsey verememisti takima, elestirilmisti. Ama yetenegini bilerek savunduk ki hakli cikardi bizi.