GSC Portal Albayrak’tan Amrabat’a Yeşil Işık!

Melih Akan

Berlin Panteri
al600_7O6DG1.jpg

Albayrak Amrabat konusunda önemli açıklamalar yaptı...

Detaylar GSC Portal'da..

Çok iyi olur. Amrabat bize lazım.

Ajan 053 Apo is basinda.

Prandeli varken gereksiz, bir kariyer daha bitirmeye gerek yok

Bruma kontenjana takılıyorsa Amrabatı nasıl oynatmayı planlıyorlar. Yerli Olcan oynatılmazken gereksiz ve saçma bir hamle.

Ekonomik olarak çökmüşken yeni bir transfer çok zor.

Amrabat'ın gelmesi iyi olur.

Ya bu adamin gelmesi hic iyi olmadi. Kusura bakmayin agir olacak ama artik su cahil yöneticilerin modern futbolda yeri olmamali. Ne Amrabat'i arkadas? Rakip ile güres yapan, zekasi yerinde olmayan adami ne yapalim?

Ulan bu adam yüzünden mis gibi Sneijder ve Bruma gidecek. Allah sizi bildigi gibi yapsin. 1 mac bile izlemem giderlerse.

İyide italyan oynatmazki amrabatı. Prandelinin lügatınfa ofansif kanat yok

amrabatı getirip sneijderi kovacaklar vizyonunu düdüklediklerim

simdi buna mal desem ceza alacagim o yüzden susuyorum

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sınır varken hem Eboue'yi hem Amrabat'ı nasıl kazanmayı düşünüyor acaba?Sneijder'i satacak herhalde.Prandelli'yi takmadan yorum yapıyor,hoş değil.

Ya bu adamin gelmesi hic iyi olmadi. Kusura bakmayin agir olacak ama artik su cahil yöneticilerin modern futbolda yeri olmamali. Ne Amrabat'i arkadas? Rakip ile güres yapan, zekasi yerinde olmayan adami ne yapalim?

Ulan bu adam yüzünden mis gibi Sneijder ve Bruma gidecek. Allah sizi bildigi gibi yapsin. 1 mac bile izlemem giderlerse.
A dostum bir iki şey sormak istiyorum. Bruma bu takıma ne verdi? Gelecekte, Bruma' dan beklentin neler? Sağol...

A dostum bir iki şey sormak istiyorum. Bruma bu takıma ne verdi? Gelecekte, Bruma' dan beklentin neler? Sağol...

Ne verdigi ayri, gördügümüz yetenegi ayri. Birsey vermesi icin cocuga teknik ekip yardimci olmali. Ama bu ülke'de 90% futbol cahili düz mantikli insanlar oldugu icin direk istatistiklere bakip vuruyoruz oyunculari.

Futboldan ve özellikle futbolcudan anlayan biri Bruma'nin ne kadar yetenekli ve dolayisyla önemli oldugunu bilmeli.

Bruma dan önce teknik ekipten beklentim Bruma adina süreklilik.

Sneijder'in yerden yere vuruldugu bir ülke den bahsediyoruz, Galatasaray taraftari dahil. Ilk geldigi aylar da birsey verememisti takima, elestirilmisti. Ama yetenegini bilerek savunduk ki hakli cikardi bizi.

Son düzenleme:
Devre arası transfer yapacak paramız yok. Pandev ve Dzemaili ile yabancı kontenjanını harcayacağımıza Amrabat ile harcayalım. Eminim Burak'tan iyi forvette oynar.

Ne verdigi ayri, gördügümüz yetenegi ayri. Birsey vermesi icin cocuga teknik ekip yardimci olmali. Ama bu ülke'de 90% futbol cahili düz mantikli insanlar oldugu icin direk istatistiklere bakip vuruyoruz oyunculari.

Futboldan ve özellikle futbolcudan anlayan biri Bruma'nin ne kadar yetenekli ve dolayisyla önemli oldugunu bilmeli.

Bruma dan önce teknik ekipten beklentim Bruma adina süreklilik.

Sneijder'in yerden yere vuruldugu bir ülke den bahsediyoruz, Galatasaray taraftari dahil. Ilk geldigi aylar da birsey verememisti takima, elestirilmisti. Ama yetenegini bilerek savunduk ki hakli cikardi bizi.

Bruma kariyerini düşünseydi bize gelmezdi. En kötü ihtimal eski takımında kalır, kaldığı yerden futboluna devam ederdi. Futbol için yanlış bir ülkeyiz kabul edelim bunu. Ki zaten, koyuladığım yerde de belirtmişsin bunu. İnşallah yanılırım, tüm kalbimle yanılırım ama benim Bruma' dan beklentim yok, sırf koyuladığım sebepten dolayı...:(

yaw ne Amrabatı ya. Abdürrahim geçmişi unutamıyor. Eski kafalı işte. Abi bitti o devir bittiiii.

Geri
Üst Alt