Albayrak'tan Selçuk İnan'a Büyük Şok!

Yani her yerli hocaya kıro,köylü cahil vs diyen ekip bundan memnun olmayacaklar Terim takımı satıp gitmeden öncede seri galibiyet zamanlarında bile yabancı hoca gelsin diye ortalığı birbirine katan Prandelli gelince deli gibi sevinen ekip yine bir Türk hocayla karşı karşıya bundan bahsettim.

Öyle bir tür var mı yahu. İlk önce Galatasaray başarısıdır. Kişiler sonra gelir.

Terimdi, Ünaldı, Manciniydi umrumda değil. Spagetti zaten hiç değil. Herkes için bu olmalı.

Yalnız bizi batıran hep kişisel hırs, ego oldu

Bu kulübün doğasında var ego malesef :38573:

yalan'ın kralı abdürrahim yalaması isteyecek selçukun gitmesini ha? güldürmeyin..

Haberin dogruluk payi olduğunu dusunmuyorum. Ama Burak ve Selcuk gonderilebilse mukemmel bir is başarmış olurduk.

Ilk önce burakin gitmesi gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk + Burak + Hamit üçlüsünü döve döve kovsunlar. O zaman gözümde efsane olurlar.

Albayrak ve Ali Dürüst, Selçuk İnan'ı kenara çekecek ve şu talimatı verecek: "Artık senin bu takımda oynamana imkan yok, kendine kulup bul."

Gaipten sesler alma + Zihin okuma + Metafizik + Biyofizik + Matematik + Kimya + Biyos logos ...

Böyle bişeyin olasılığı var mı? Bence yok.

@PesindeyizHaber

Albayrak: ""Galatasaray'la ilgili çıkan haberler beni üzüyor. Selçuk'la ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok. Bunların hepsi yalandır."

GT-I9300 Tapatalk

Ya herhalde yalanlanacak apodan böyle mantıklı bir iş beklemek kekoluktur zaten.

Manevi evlaydina bunu yaptırmaz terim. Merak etmeyin.

haber yalan da, nolur şu selçuğu gönderin, hep savundum; önceki entrylerime bakabilirsiniz, 10. haftaya geldik, 2. 3. haftada yuhlayan taraftar malın önde gidenidir ama artık transfer dönemi yakın. bence teknik oyuncu ama satın yurtdışına, hem kendisi rahat etsin, hem taraftar rahatlasın. lütfen ara transferde razı edip yollayın. 2,750 bişey değil ingiliz, ispanyol klupleri için, bayıla bayıla verirler bu parayı. gönderin lütfen

Geri
Üst Alt