Alex Telles Chelsea‘de İddiası!

telles çöp yaaaa
aysal batırdı yaeeeeeeeeeeeee

:) :)

Artik seneler oldu , anlasin bazilari , turkiyeden avrupaya satislar , hic bir zaman avrupanin kendi icindeki satislarin rakamlarina ulasamiyor

sebeplerini oturup konusalim ama surekli yoneticilere "nasil bu paraya satarsin" lafini etmeyelim , yoneticilerin yuz milyonlarca hatasi var ama alim satim fiyatini satan degil alan belirler

benim de evim var 1 milyon istiyorum , 500 binden cok veren yoksa anca benim icin 1 milyondur o ev , piyasasi 1 milyon degildir

telles ne kadar eder ,ucuza mi gitmistir bunlari tartismiyorum , ama eger o donemde ve bizden 6,5 a gittiyse ,ederi o oldugu icindir ..

belki o gun porto satiyor olsa 6,5 degil 18,5 a satacakti ... bizim tek yapabilecegimiz , ancak bu dusuk marjlarda satabildigimizi kabul edip alirken dusuk nasil aliriz onu dusunmek

garry yi 10 milyona ingiltereye yollasak , sonra ingilteredeki bir baska takim talip olsa 10 milyona mi el degistirir ? hayir , belki 30 derler.

ama bu sen 30 istediginde verecekleri anlamina gelmiyor

Forumda Carole'un Telles'den iyi olduğunu, satılması gerektiğini söyleyen futbol cahilleri bulunup ihraç edilmeli.

kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur. vitaminsiz boktan topçuydu . bizde kalsa elimizde kalır çerez parasına kiraya verirdik. bana faydası olmayan ve olmayacak oyuncu isterse 500 milyona gitsin umrumda bile değil. kaldı ki satıştan hisse de alıyoruz daha ne ? laf olsun da dursun'a saldıralım modundan çıkmak lazım .

45milyonun 25i felan çöpe gitmiş.

istatistikleri yüksek gözüküyor ama portonun bjk dışında rastgeldiğim maçlarda izlediğimde bu paraya değecek bir adam değil yani. genç olması dışında nagatomodan farkı şutları başkada yok

benim begendigim bir adamdi , fiziken biraz bizim lige zayif kaliyordu , 2-3 milyona alinip 8-9 a satilacak adam tipi vardi

mesela "bak adamlar 45 e satiyor ,biz ne salagiz" diyenlere sunu soruyorum , paraniz olsa bile , 45 milyonu euro yu siz tellese verir misiniz su an ?

eger evet veririm diyorsaniz , neden 45 e satmadigimizi elestirebilirsiniz ...

bruma + ndiaye + talisca kadar bonservisi var neredeyse adamin ... bu ayarda bir deger biciyor musunuz ? sorsalar "bu 3 adami beraberce alacagim parayi gider telles e veririm" der misiniz

Iyi hoşta kimse burada Telles bizde olsaydı biz bu paralara satardık gibi bir iddia da bulunmadı ne diye kasıyorsun kendini.

Sadece şu adamı 6,5 Milyona satmamız gerizekalılıktı diyoruz, hele hele zaten kendimiz 6,15 Milyona transfer etmişken.

Yerine kalan ve oynayan adamlar Carole, Linnes ve Lato. Kışın Nagatomo alınmasa halimiz haraptı.

sent via GSC

muhtemelen o satis da ,aynen bruma ve ndiaye gibiler gibi artik bicak kemige dayaninca , takim icin feda edilip parasi ile borclar odenebilsin diye yapilmistir

Biz de gösterdiği performansı da biliyoruz.

En son yerine Olcan oynuyordu

Geri
Üst Alt