Alex Telles’e Katı Kural!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fft104mm3920145.jpg

Galatasaray Yönetimi, İnter’de kiralık oynayan Alex Telles’in bonservisini 8.5 milyon Euro’dan aşağı kesinlikle vermeme kararı aldı.

Genç sol bekin Sarı-Kırmızılı formayla iyi performans ortaya koyabileceğini düşünen yönetim, bu paranın ödenmemesi durumunda transferi onaylamayacak. Böylece yola Telles’le devam edilecek. Ancak İnter bu parayı vermeyi kabul ederse, opsiyon İtalyan kulübünde olduğu için transfer gerçekleşecek.

Fanatik

Alex Telles’e Katı Kural!

ver lan parayi serefsiz mancini

8.5 altına satılmamalı.Alemin enayisi biz olmayalım.Satın alan biz olsak diğer takımlar fiyatı artırdıkça artırır.

Geri gelecek bana gore.

Gelsin sol bekte olcan ve hakanı görmeyiz artık telles ve carole dönüşümlü oynasınlar.

Gelsin. Serie A da defansını geliştirmiş dır diye umuyorum.
Carole de yedek olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

€ 1.300.000 kira bedeli almistik.

Neredeyse 10 Mn €'ya elden çıkarmış olacağız maaş düşüşünü saymıyorum bile , iyi bir isimdi fakat istikrarsızdı , fiziksel olarak zayıflığı ise cabası.

6.15 Mn € verilmişti , kar olarak iyi bence , daha iyisi alınabilir daha ucuz bir fiyata.

Neredeyse 10 Mn €'ya elden çıkarmış olacağız maaş düşüşünü saymıyorum bile , iyi bir isimdi fakat istikrarsızdı , fiziksel olarak zayıflığı ise cabası.

6.15 Mn € verilmişti , kar olarak iyi bence , daha iyisi alınabilir daha ucuz bir fiyata.
8.5 milyon u Inter verirse iyi sayilir tabi, ama vermezlerse geri doner.

Mancini almasa bile bir şekilde satılacak bence.

Ben kalmasını isterim şahsen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5-6 verene satar bizim ilerizekalılar bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir yerden para bulunmak zorunda,Telles de bulunmaz hint kumaşı değil,5-6 olmasa da 7-7,5 ve üstündeki tekliflere fitim.
Ben 7 civarında birşey geleceğini düşünmüyorum. Maksimum 5-6 verirler bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt