Ali Çamlı'dan Hakeme Tepki: "Fener yendi, Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş'ın 3 puan alması lazımdı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1727726724691.png

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı sonrası isyan etti...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Hakemi de tebrik ediyorum. Görevini güzel yaptı. Gerçekten tebrik ediyorum. Federasyona ve MHK'ya buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu hakemi bizim maçlara verirlerse o zaman daha değişik konuşurum. Lütfen vermesinler. Atilla Karaoğlan'a ben amatör ligde maç yönettirmem. Türk futbolunu eğer mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler. Yani ilk yarı oynadığımız futbol, herhalde hakemi korkuttu ki görevini güzel yaptı. Tabii, Fener yendi, Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş'ın 3 puan alması lazımdı. Aldı, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

"Hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak. Burası çok büyük camia. Hiçbiri bir şey yapamayacak. Yüreği yiyen varsa çıksın. Delikanlı gibi konuşalım. Hakem, federasyon hiç, hepsi hikaye. Delikanlılarsa çıkacaklar. Bu hakemlerle ilgili konuşacaklar. O penaltıyı yorumlayacaklar. Vermediğini yorumlayacaklar. Sonra konuşacağız."

Hakemlik ne vardi ki. Rezil oynadilar.
Ilk once kendi takimina baksin

Karaoğlan ın halen maç alması yönetimimizin ayıbı.

Zaten diğer kulüp başkanları içinde koçun sindiremediği tek adam daha önce de böyle çıkışları olmuştu.

Hakemler hakkında görüşümü belirtirsem darkwebte yayınlanabilir sadece

Doğruları konuşalım; sesi çok çıkan haklı olmaz. Geçen sezon da ortada hiçbir şey yokken sahaya dalıp hakeme saldırmaya çalışan, saçma sapan bir herif bu.

KS aleyhine bir şey yoktu; bilakis KS lehine verilip haklı olarak iptal edilen pozisyonun hemen öncesinde BJK lehine penaltı verilmesi ve ilk penaltının da kahramanı olan Attamah beyinsizinin kırmızı kartla atılması gerekiyordu.

Karaoğlan kötü hakem, ayrı konu.

Piyasadaki nadir Galatasaraylı başkanlardan. Objektif olcaz diye Saçmalamayalım ve destek verelim.

Geri
Üst Alt