GSC Portal Ali Dürüst Açıklamalarda Bulundu!

Tuna Köse

Baba Gündüz
fft104mm2143759.jpg

Dürüst; Ünal Aysal'dan Fatih Terim ve Cesare Prandelli'ye, kulübün içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle işten çıkarılan personellerden, takımın yıldız oyuncularının satılıp satılamayacağına kadar çok önemli açıklamalarda bulundu.
Detaylar GSC Portal'da...

Selçuk ve Burak’a gösterilen tepkiyi haksızlık olarak görüyorum. Basındaki olumsuz ifadeler kontrat uzatmalar etkili oldu. Takım da kötü gidince gündemde olan oyuncular bunlar. Yıldız olmanın sonuçları. ikisi de haketmiyor ama katlanıyorlar

:oley:

Olmaz olsun oyle kulup menfaati. Sneijder satilamaz, satilmasi teklif dahi edilemez!

Biri de Burak ve Selçuk hakkında olumsuz konuşsun

Albayrak ve Dürüst bizi hayal kirikliga ugratiyorlar.

Utanin lan, koskoca kulübü ne hale getirdiniz.

Gerçi Aysal baskanda çok katkisi oldu sagolsun

Selçuk ve Burak’a gösterilen tepkiyi haksızlık olarak görüyorum. Basındaki olumsuz ifadeler kontrat uzatmalar etkili oldu. Takım da kötü gidince gündemde olan oyuncular bunlar. Yıldız olmanın sonuçları. ikisi de haketmiyor ama katlanıyorlar

Boldladigim yer sinirlendiriyor insani.

Yine yaziyorum, 10 defa olacak heralde.

Cok ciddi sekilde vizyonsuz, futboldan anlamayan yönetime sahibiz. Albayrak, Dürüst vsvs..

Sneijder gönderilir, Burak ve Selcuk kalir. Bu kadar basit. Burasi Türkiye.

yav saçma saçma konuşmayın ne desin adam o selçuk ile burakın yedi sülalesini bilmem kaç kere sıradan geçireyim diyecek hali yok veya bu kadar kötü performansa bu parayı nasıl vermişler diyecek hali yok yine aynı şeklide 100 milyon euroda verseler oyuncu satmayız diyecek hali de yok ki karşımızda Ali Dürüst var bu kadar açık konuşması bile şaşırtıcı sanırım mayıstaki yeni yönetim için ciddi ciddi düşünceleri var.

Yazidan anladigim kadariyla sneijder ocakta yolcu.

Ali Dürüstün yöneticiliğini küçümseyen zavallılar görüyorum.Sneijder meselesine gelirsek,muhtemelen sezon sonu iki yıl daha kontrat yapar 2.5-3 milyon eurodan.

Sneıjder falan bir yere gitmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Dürüst'e güveniyorum. Hep iyi işler yapmıştır.

Yahu okumadan saçmasapan yorumlar yazıyorsunuz. Ben de Burak ve Selçuk'u beğenmiyorum ama ne desin adam Allah belasını versin onların aldıkları paralar haram zıkkım olsun mu desin basına?

Gayet de orta şekerli konuşmuş işte güzelce. Sevseniz de sevmeseniz de Burak ve Selçuk bu takımın oyuncusu. Bu kadar para almasalar da kimse bu kadar tepki vermezdi. İpin koptuğu yer kötü oynamalarına rağmen kontratlarına zam almaları oldu.

Geri
Üst Alt