GSC Portal Ali Dürüst: “Bu işin altından kalkacağız”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
al600_7O6DG1.jpg

Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht’e konuk olacak Galatasaray kafilesi Belçika’ya ulaştı. Yönetici Ali Dürüst havaalanında NTV Spor ekibinden Evren Göz’ün sorularını yanıtladı.

Detaylar GSC Portal'da...

Dayı cocukmu kandırıyorsunuz yahu. Hadi Avrupa'yı sildim, arada atletik yapı farkı falan var, gelenden gidenden 4 yedik eyvallah.

Ligde Belediye'den 4 yiyoz, henüz yarısın icindeyiz. Sahamızda Trabzon'dan 3 yiyoz, gene yarısın icindeyiz. Alınan sonuclardan cok verilen sinir bozucu cevaplar ağrıma gitmeye basladı.

Yahu müdahale icin fb'den 9-10 puan fark yemeyi mi bekliyorsunuz ?? Böyle giderse hem fb hem bjk-ts'den o farkı yicez. O farkı belki bugün degil 9-10 hafta sonra yiyecen ama o dakikadan sonra müdahale yapsan ne olur yapmasan ne olur.

Bugün bir hasta gördüm bir ayağı çukurda , imam efendi kapıya dayanirsa müdahale edecem inşallah.

Bekleyerek halledersiniz. Bekleyin siz bekleyin. Şampiyonluk gelirleri, CL ye direkt katılım bedeli, sponsorlar kaçıp gidince anlayacaksınız Prandelli' yi neden kovup göndermediğinizi.

GT-I9300 Tapatalk

futboldan kiz cocugu kadar anlamadigi gibi cumle kurmaktan da aciz bir heriw tbf.

diger takimlarda bukadar puan kaybetmese simdiden liderle aramiz da baya bir puan farki olusurdu, ozaman ne diyeceklerdi onu merak ediyorum

Ali durust'ten laf almak zor

Bu prandelli'de neden bu kadar israr ediyorlar anlamak guc gercekten

Geri
Üst Alt