Ali Koç Basın Toplantısında Konuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Koç: Halihazırda çok kuvvetli bir kadromuz var. Üstüne koyacağımız oyuncularla birlikte, bu senenin zaten gerçek şampiyonu biziz, seneye hepimizin arzuladığı şampiyonluk önümüzdeki şampiyonlukların habercisi olacaktır

Ali Koç: "Jose Mourinho, gelmiş geçmiş tüm teknik direktörler arasında kesinlikle en iyi beş teknik direktörden biri. Fenerbahçe'nin geleceği, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için bizi tercih etti."

Şu adamın söylemleri niye sürekli ayrı başlıklar altında açılıyor? Bu kadar mı önemli bir şahıs sizin için? Adamın camiaya etmediği hakaret kalmadı ama yine de her söylemi Galatasaray forumlarında gündem oluyor vay be.

Bunca insanin sana karsi olan Ahi, elbet bir yerde cikacak. Paranla cozemedin, gittin arka kapidan santajlarla insanlari klupten uzaklastirdin. Senden once Koc grubuna sempatim vardi, ama senin bu hallerini gorunce, her kazancin supheli olduguna inanmaya basladim. Allah buyuk. Bu sene, eger bizimkiler salak sacma is yapmazsa, sen gene bizi gecemeyeceksin. Cok zayif bir profilmis.

Buna kızmıyorum. Bunun seçildiği gün sırf siyasi görüşünden dolayı çok vizyonlu bir adam seçildi diye sevinen galatasaraylılara kızıyorum.

O zaman 29 samp oldu fenerin seneye 6. yıldız için cıkacaklar. Bu dominasyon şaka olmalı. Boşuna kainatın en büyüğü demiyoruz.

Bu senenin şampiyonu olduk ama gerçek şampiyonu olamadık!!!!!
Senin kalıbına be adam
Şu adam başkan seçilirse gerçekten kabaca koyun sürüsü topluluğu
Başka bir açıklaması yok

Mourinho yanında oturuyor, bu dangalak gerçek şampiyon biziz diyor. Adam demez mi o nasıl oluyor, ulan ben yanlış bir yere düştüm heralde diye. Mal a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt