Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Gemileri yakmis
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoyu izlemedim. Avrupaya gidemeyebiliriz derken ligi ilk 5 de bitiremediklerinden dolayi mi gidemeyiz diyor yoksa FFP den dolayi ceza alip mi gidemeyiz diyor.
Ilk 5 e zaten giremezler. Bosuna transfer falan yapmasinlar. Transferde tüm planlar ligden düsmeyi engellemek icin olmali.
Türkiye kupasını alabilirlerse giderler. Ancak benim anladığım devre arası paraları saçacak ve FFP'den dolayı Avrupa'ya katılmaya hak kazandığında ceza yiyecek. 1 sene mi olur 5 sene mi olur onu bilemiyorum. Zaten Avrupa kültürleri olmadığı için çok da önemsemez taraftarı.
Peki avrupa önemli degilse sampiyonda olmayacaklarina göre milyonlari sacmanin ne manasi var? Ayrica basarili olacaklarmi oda belli degil.
Neyse bana hava hos. Istedikleri kadar sacsinlar ve iflas etsinler. Üzülürsem namerdim.
Hak ettiği sezon çeker yok öyleAyrıca avrupadan men için avrupa kupalarını hak edecek yerde ligi bitirmeleri lazım yani gelecek sene ilk 5e girseler men o zaman geçerli olacak yani 2 sene kafadan avrupa yok (1 yıl ceza verilirse bu şartlar geçerli)