Ali Koç: "Gelecek sezon Avrupa'ya gidemeyebiliriz"

Avrupa'ya zaten gidemeyecekler ama ffpyi delerek alacakları yaptırımları arttiracaklar sadece menle kurtulamazlar

Videoyu izlemedim. Avrupaya gidemeyebiliriz derken ligi ilk 5 de bitiremediklerinden dolayi mi gidemeyiz diyor yoksa FFP den dolayi ceza alip mi gidemeyiz diyor.

Ilk 5 e zaten giremezler. Bosuna transfer falan yapmasinlar. Transferde tüm planlar ligden düsmeyi engellemek icin olmali.

100 yıllık bir camiaya sürekli böyle uğursuz temennilerde bulunmaya devam ederse sonunda gerçekleşecektir.

oysa ligte ki durumu ile ilk üçe girmesi imkansız ama hala türkiye kupasını alabilir.

hatta imkansız olsa bile uefa kupasında yoluna devam ediyorlar.

ben slimani olsam ve ali koç başkanım sürekli olarak, avrupaya gidemeyeceğiz dese şahsen benim umudum kırılır ve gol kaçırırım.

Videoyu izlemedim. Avrupaya gidemeyebiliriz derken ligi ilk 5 de bitiremediklerinden dolayi mi gidemeyiz diyor yoksa FFP den dolayi ceza alip mi gidemeyiz diyor.

Ilk 5 e zaten giremezler. Bosuna transfer falan yapmasinlar. Transferde tüm planlar ligden düsmeyi engellemek icin olmali.

Türkiye kupasını alabilirlerse giderler. Ancak benim anladığım devre arası paraları saçacak ve FFP'den dolayı Avrupa'ya katılmaya hak kazandığında ceza yiyecek. 1 sene mi olur 5 sene mi olur onu bilemiyorum. Zaten Avrupa kültürleri olmadığı için çok da önemsemez taraftarı.

transfer yapmasalar bile başa baş kuralı yüzünden gidemiyorlar büyük ihtimal yaza transfer yapıp 2 sene gidemeyecekler

Video yu degistirdim cunku yeni yeni ekliyorlar , toplanti finalize olunca yoneticilerden biri tam videoyu eklerler

Zaten Avrupa hedefleri olan bir kulup degil. Fener kucuk takimdir.

Türkiye kupasını alabilirlerse giderler. Ancak benim anladığım devre arası paraları saçacak ve FFP'den dolayı Avrupa'ya katılmaya hak kazandığında ceza yiyecek. 1 sene mi olur 5 sene mi olur onu bilemiyorum. Zaten Avrupa kültürleri olmadığı için çok da önemsemez taraftarı.

Peki avrupa önemli degilse sampiyonda olmayacaklarina göre milyonlari sacmanin ne manasi var? Ayrica basarili olacaklarmi oda belli degil.
Neyse bana hava hos. Istedikleri kadar sacsinlar ve iflas etsinler. Üzülürsem namerdim.

bu ffpnin cezaları konusunda bilgili bir arkadaş var mı sadece men cezası yok heralde para,transfer yasağı başka neler var bunları neler bekliyor...

Ayrıca avrupadan men için avrupa kupalarını hak edecek yerde ligi bitirmeleri lazım yani gelecek sene ilk 5e girseler men o zaman geçerli olacak yani 2 sene kafadan avrupa yok (1 yıl ceza verilirse bu şartlar geçerli)

Ffp gereği Josef ve Guiliano satışlarından dolayı devre arası 11.9 falan transfer hakları var doğru ama başa baş kuralı denilen max 20m zararı yapamayıp 70-80m civarı zarar ettikleri için ceza yiyecekleri kesin daha önce bizim yaptığımız gibi

Peki avrupa önemli degilse sampiyonda olmayacaklarina göre milyonlari sacmanin ne manasi var? Ayrica basarili olacaklarmi oda belli degil.
Neyse bana hava hos. Istedikleri kadar sacsinlar ve iflas etsinler. Üzülürsem namerdim.

Daha Ersun gelir gelmez 4. yıldız muhabbetiyle başladı. En büyük kompleksleri biz değil miyiz bu heriflerin? Bir şampiyonluk batmalarına neden olacak olsa bile sonuna kadar giderler. Bay vizyon Ali Koç, daha geçen gün gerekirse 5 sene Avrupa'ya gitmesin takımlarımız diyordu :D

UEFA bunlara öyle böyle dosemeyecek anlaşılan

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ayrıca avrupadan men için avrupa kupalarını hak edecek yerde ligi bitirmeleri lazım yani gelecek sene ilk 5e girseler men o zaman geçerli olacak yani 2 sene kafadan avrupa yok (1 yıl ceza verilirse bu şartlar geçerli)
Hak ettiği sezon çeker yok öyle

Galatasaray Düşmanlarının .........

Geri
Üst Alt