Ali Naci Küçük: “Galatasaray'da Salih Özcan transferi için Fatih Demireli ve Erden Timur yoğun mesai harcıyor”

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da Salih Özcan transferi için Fatih Demireli ve Erden Timur yoğun mesai harcıyor”

FootballArena

Galatasaray devre arası olmazsa da sene sonunda Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için gerekli girişimleri yapıyor.Öte yandan Angelino'ya da Ajax talip oldu devre arası kendisini Pva gibi Hollanda Ligi'nde izleyebiliriz. (Ali Naci Küçük)
Ulan ben de şimdi Futbol konusuna bunu yazmıştım.Kalp kalbe karşıymış Onur'um :D

Ne kaanı arkadaşlar saf dmc adam Kaan joker her yerde oynar zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon basi olsa eyvallah ama simdi Kaan'i bulmusken bize Ndiaye - Etobo tarzi topa bomba muamelesi yapmayan maksimum 25 yasinda Afrikali yedek lazim.

Türk isteniyor belli ki dolayısıyla makul.
Hem Salih hem tempolu 8-10 alınmalı, Sergio, Ndombele gönderilmeli.

Sol bek lazım acil

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek ve en az 2 ortasaha lazım. Birisi mutlaka Tor'a yakın kalitede olmalı.

Kaan'dan iyi olduğunu düşünmüyorum
Yok artik salih kaana gore cok tempolu oyuncu kaan torerira ile oynadigi icin agirligi gorunmuyor idare ediyor yoksa orta saha oynucak adam degil

Sene basinda kaan 8 numara oynucak deseler herkes soverdi su ovme yerme isini bir beceremiyoruz

Salih ozcan tempo katar sertlik katar kaan bazen boeyi dinlendirebilir olursa mukemmel bir hamle olur

Yok artik salih kaana gore cok tempolu oyuncu kaan torerira ile oynadigi icin agirligi gorunmuyor idare ediyor yoksa orta saha oynucak adam degil

Sene basinda kaan 8 numara oynucak deseler herkes soverdi su ovme yerme isini bir beceremiyoruz

Salih ozcan tempo katar sertlik katar kaan bazen boeyi dinlendirebilir olursa mukemmel bir hamle olur
dümdüz bi oyuncu salih ekstrem bi özelliği yok

Dümdüz bir herif.

Hiç gerek yok. Hele hele o paralara.

Bu çöpe para verileceğine caner erkin gelsin sol beke razıyım

Geri
Üst Alt