Ali Şen: "Galatasaraylılar öyle şey yapmaz"

Halit Bozkurt

Büyük Kaptan
Sabah’ta yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen’den, Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın “Aziz Yıldırım’a onursal başkanlık teklif edeceğiz” sözlerine tam destek geldi.

Yargıtay’ın kararı sonrası UEFA’dan bir ceza geleceğine inanmadığını söyleyen Ali Şen, “Bundan sonra UEFA’dan ceza gelmez. TFF kararını verdi. Tek endişem var, kişilere ceza gelebilir. Onursal Başkanlık için oyumu her zaman Yıldırım’a veririm” dedi.

‘Galatasaraylılar öyle şey yapmaz’

Kamuoyunda F.Bahçeliler’in Lutfi Arıboğan’ın F.Bahçe ceza alsın diye uğraştığı yönünde bir algı olduğunu söyleyen Şen, şöyle devam etti: “F.Bahçe taraftarı bilmeli ki G.Saraylılar’ın F.Bahçe’nin ceza alması için gidip konuştukları yalandır.”

Amk''dan alıntı yaptım.Ama haber sabahınmış.

Ali Baba Candır.

9 kasım 1988 de 5-0 biten galatasaray neuchatel maçı sonrası uefa nın olaylar çıktı bahanesi ile maçı iptal etmesinden sonra Tahkime gittğimizde bizim adımıza en büyük lobi faaliyetleri yürütenlerden birisi de Ali ŞEN dir.

2012/2013 sezonu sonunda şampiyon olduğumuzda bodrum un sahil lokantalarında çalgılı çengili kutlama yapan GS. taraftarlarının arasına katılarak '' Bu şampiyonluk size ananızın ak sütü gibi helaldir, Tadını çıkarın, Hakettiniz '' diyerek bizi tebrik eden tek Fenerbahçelidir.

Edit : Birde A.Kocaman vardı demi.. Özür..

Avrupa maçlarımızda da TT arena ya davet etsek Sarı-kırmızı atkıyı takarak bizle beraber sevineceğinden adım gibi eminim..

Allah(cc) sağlıklı, uzun ömürler versin Ali Baba...:005:

Onursal Başkanlık için oyumu her zaman Yıldırım’a veririm” dedi.

Şu lafı etmeseydi, benim gözümde de, sevilebilecek ender Fenerbahçe'lilerden birisi olacaktı. Ancak bu lafı ettikten sonra gözümden düştü.

Konuyla ilgili antuda birinin yorumu çok isabetliydi hatta buradada paylaşılmıştı ,,

Ali Şen'in cephe kapattığına dair ve bizim gücümüzle ilgili .

ali şen en az aziz kadar içten pazarlıklı ve şike dostudur.son derece sağlam Galatasaray düşmanıdır.iyiliğimizden çok kötülüğümüzü ister.

iki laf etti diye hemen köyün şirinesi olarak gelmesin gözünüze.

neuchatel olayındaki görevine ise daha derin bakmak lazım yaptığı!! yardımdan çok dili çalıştı sonraları. insanları "lanet olsun diyetin ne ise söyle verelim yeterki artık sus" noktasına getirdiği olmustur.

ali şen en az aziz kadar içten pazarlıklı ve şike dostudur.

Aynen 94-95 sezonunda bizim şampiyonluğuzu çalıp kargaları şampiyon yaptırtmıştır ,,

o günleri yaşayanlar hatırlar !

Aynen 94-95 sezonunda bizim şampiyonluğuzu çalıp kargaları şampiyon yaptırtmıştır ,,

o günleri yaşayanlar hatırlar !

15 16 yıl sadece tv showlarına çıktığı ıcın ınsanların böyle görmesi normaldir.

ancak sunu söylıyım şimdiki ömer çavuşoğlu neyse (ki onun için dönemler farketmiyor her dönem en kalitelisi o olmustur) o dönemlerde ali şen oydu.

Ali Baba Candır.

9 kasım 1988 de 5-0 biten galatasaray neuchatel maçı sonrası uefa nın olaylar çıktı bahanesi ile maçı iptal etmesinden sonra Tahkime gittğimizde bizim adımıza en büyük lobi faaliyetleri yürütenlerden birisi de Ali ŞEN dir.

2012/2013 sezonu sonunda şampiyon olduğumuzda bodrum un sahil lokantalarında çalgılı çengili kutlama yapan GS. taraftarlarının arasına katılarak '' Bu şampiyonluk size ananızın ak sütü gibi helaldir, Tadını çıkarın, Hakettiniz '' diyerek bizi tebrik eden tek Fenerbahçelidir.

Edit : Birde A.Kocaman vardı demi.. Özür..

Avrupa maçlarımızda da TT arena ya davet etsek Sarı-kırmızı atkıyı takarak bizle beraber sevineceğinden adım gibi eminim..

Allah(cc) sağlıklı, uzun ömürler versin Ali Baba...:005:

yanliş bilgi veriyorsun. Ali şen sadece 12 tahkim üyesinden birini ziyaret edip maç kaseti verdi. diger 11 üyeye 11 kişi gidip birer maç kaseti verdiler. bunun üzerinde tahkim oy birligiyle cezayi kaldirdi.

Ali şen bu konuyu istismar etti. zannedildigi gibi büyük bir rolü felan yoktur. Ayrica 1994'te şampiyonlar liginde oynayinca bize nasil saldirdigini gençlere anlatmak gerek. kuşlarin bu kadar beyinsizce nefretinin temelini hazirlayan bu adam.

Onursal Başkanlık için oyumu her zaman Yıldırım’a veririm” dedi.

Şu lafı etmeseydi, benim gözümde de, sevilebilecek ender Fenerbahçe'lilerden birisi olacaktı. Ancak bu lafı ettikten sonra gözümden düştü.

Giderayak camianın tepkisini çekip karşısına almak istememiş olabilir belki. Ayrıca Eski bi Kulüp başkanı olarak, Kulübün menfaatleri adına taraftarın bölünmemesi için kendi feragatini dile dahi getirmeden kulübüne olumlu bir çağrı yapmış.

Zaten bu kadar olumlu düşünen bir kafa yapısı olmasa bize bu kadar hoşgörülü olamazdı fikrindeyim ben..

ali şen en az aziz kadar içten pazarlıklı ve şike dostudur.son derece sağlam Galatasaray düşmanıdır.iyiliğimizden çok kötülüğümüzü ister.

neuchatel olayındaki görevine ise daha derin bakmak lazım yaptığı!! yardımdan çok dili çalıştı sonraları. insanları "lanet olsun diyetin ne ise söyle verelim yeterki artık sus" noktasına getirdiği olmustur.

Evet haklı olduğun noktalar tabii ki var ama, bize karşı yaptıkları hiçbir zaman yapmak zorunda olduğu şeyler değildi.. Bide bu açıdan bakmak lazım..

haa Ali Şen'in şu olayını severim "fenerbahçe bir gün Atatürk Havaalanına avrupa şampiyonu olarak inecektir"lafını etmiştir. ufku şimdiki şikeci gibi değildi.

bu lafı ettikten sonra 2000de Galatasaray ülkeye döndüğünde havaalanı civarında gözler kendisini çok aramıştır :)

edit. "bir gün avrupadan bir uçak kalkacak, Atatürk havalimanına avrupa şampiyonu olan takımı getirecek ve bu takım da fenerbahçe olacak" :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Evet haklı olduğun noktalar tabii ki var ama, bize karşı yaptıkları hiçbir zaman yapmak zorunda olduğu şeyler değildi.. Bide bu açıdan bakmak lazım..

ne yaptıysa keşke yapmasaydı. İllallah noktasına getirdi pek çok insanı. Ahmet Çakır'ın bi yazısında birlik beraberlik görüntüsüne katkısı dısında okadarda ön planda şeyler yapmadığını okumustum. o dönemi buram buram gerçek anlamda objektif yaşayanlardan dinlemek lazım tabi. ancak asla bizim için bi işe yaradığına inanmadım asla.

"lanet olsun diyetin ne ise söyle verelim yeterki artık sus" diyorsun...bu olayda hicbir yardimi dokanmadigini en yakin arkadaslari onu rezil edercesine,alay ederek söylüyor..bu atmasyon bir sehir efsanesidir...kimseninde pek taktigi yok zaten,onun bu zirvalamalarina ancak güler gecer Galatasaray camiasi...hatta baslik acicak kadar önemli bir insan degil bu bunak...

"lanet olsun diyetin ne ise söyle verelim yeterki artık sus" diyorsun...bu olayda hicbir yardimi dokanmadigini en yakin arkadaslari onu rezil edercesine,alay ederek söylüyor..bu atmasyon bir sehir efsanesidir...kimseninde pek taktigi yok zaten,onun bu zirvalamalarina ancak güler gecer Galatasaray camiasi...hatta baslik acicak kadar önemli bir insan degil bu bunak...

yani bi sonraki yorumda birlik ve beraberlik fotoğrafı dısında bır yararı olduğuna asla ınanmadığımı belirtim.

malum diyet sözcüğüde 80lerde futbol oynamıs eski bir futbolcumuzun 2000lerin basında bir gazetede okuduğum köşe yazısından alıntıydı.

insanları o noktaya getirmiştir kendısı. yani ne şirinedir,nede şirin babadır kendisi. bildiğin huysuz,şikeci,düzenbaz şirindir.

yani bi sonraki yorumda birlik ve beraberlik fotoğrafı dısında bır yararı olduğuna asla ınanmadığımı belirtim.

malum diyet sözcüğüde 80lerde futbol oynamıs eski bir futbolcumuzun 2000lerin basında bir gazetede okuduğum köşe yazısından alıntıydı.

insanları o noktaya getirmiştir kendısı. yani ne şirinedir,nede şirin babadır kendisi. bildiğin huysuz,şikeci,düzenbaz şirindir.

ben ilk yorumuna göre yazdim..zaten onun zirvalamalarina inanan Galatsaray´li varsa ,gitsin kendini bir zahmet köprüden atsin...

bu arada bildiğim kadarıyla kendisi bir baba hindi tezahuratında ilk binilen şahıstır.

Konuyla ilgili antuda birinin yorumu çok isabetliydi hatta buradada paylaşılmıştı ,,

Ali Şen'in cephe kapattığına dair ve bizim gücümüzle ilgili .

[attachment=7051:aweq.png]

Son cümle çok komik ya aklıma geldikçe gülüyorum .:D

Ekli dosyalar

• aweq.webp
    aweq.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 151
"

ali şen, galatasaray’ı uefa’da ipten aldığını söylüyor ve üzerinden 24 yıl geçmiş bir olay için, “konuşursam galatasaray büyük ceza alır” diyor.

ali şen gerçekten çok komik bir adam.

bunu dinledim ve güldüm.

anlattığı olay galatasaray-neuchatel maçında hakemin başına atılan bir bozuk para sonrası, turu geçen galatasaray olduğu halde uefa kararıyla hükmen mağlup sayılması ve galatasaray’ın buna itiraz ederek hakkını geri alması.

içinde yaşadığım bu olayda sağolsun ali şen, galatasaray’ın çıkarlarını korumak için isviçre’ye giden ekipteydi ama bu olayın tek kahramanı değildi.

hatta belki de kahramanı bile değildi.

uefa, galatasaray’ı hükmen mağlup sayıp kupadan eleyince galatasaray yönetimi bir ekip oluşturup isviçre’ye gitti. karara itiraz etti.

o dönem başkan ali tanrıyar’dı. alp yalman ise futbol şubesi’nin de bağlı olduğu 2. başkan.

organizasyonu yapan alp yalman’dı.

ve dünyadaki bütün galatasaraylılar, galatasaray’ın çıkarları için devreye girmişlerdi.

o dönem fifa icra kurulu üyesi ve fifa başkanı joao havelange’ın yakın dostu olan ve geçmişinde galatasaray yönetim kurulu üyeliği de bulunan necdet çobanlı, santa barbara’dan kalkıp isviçre’ye gelmiş ve uefa’da galatasaray’a destek vermişti.

herkes tanıdığı biriyle konuşuyor, herkes bir şeyler yapmaya çalışıyordu.

ancak buradaki asıl önemli işi alp yalman’ın bulup anlaştığı avukat rauball halletmişti.

rauball’ın yaptığı savunma etkili olmuş ve karar galatasaray lehine çıkmıştı.

hatta daha da komiğini söyleyeyim, galatasaray aleyhine oy veren tek kişinin ali şen’in “yakın dostumdur, ben hallederim” dediği iskoç üye olduğu da iddia edilmişti.

tabii bunun önemi yok.

çünkü ali şen gibi sembol bir fenerbahçelinin galatasaray için kalkıp oralara gelmesi yeterince takdire şayan, yeterince sportmence bir olaydı. ama işin doğrusu budur.

ali şen’in anlattıkları değil."

fatih altaylı

Ayıdan post diye başlar bunun hakkındaki fikrim... :happynew:

Nefret etmem bu adamdan sempatik fazla zararı yok ama sevmemde fenerli olduğu için . Öyle yaşasın kendı halinde

Geri
Üst Alt