Ali Turap Bülbül: "Taraftarımız şüpheye düşmesin. Çok çalışıp şampiyon olmayı hedefliyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Ali Turap Bülbül: "İlk 11'de beni oynatıp şans veren Okan Hocama teşekkür ediyorum. Zor maçtı, kazanmak istiyorduk. Son dakikalarda olan golden dolayı puan kaybettik. Taraftarımız şüpheye düşmesin. Çok çalışıp şampiyon olmayı hedefliyoruz."

Artık bülbül ötmüyor. Bırak bu masalları şampiyonu belirlemişler zaten

Sen konuşma laa

Sen önce koşmayı öğren

18 yaşında pire gibi olman lazım

Göbeğini kaldıramıyorsun

Bize hedef göstermekten vazgeç

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav senden birsey olmaz. Bukadar korkak topcu görmedim

Gençlere sabır olayına eyvallah da bir şey görmek istiyor insan Arda'nın Boleslav performansı çok ekstraydı Ozan, Kasımpaşa maçında olacağını belli etmişti mesela bunun gibi.

Bunu niye konuşturmuşlar ki? Genç oyuncu ilk maçı diye laf yemez mi zannetmişler. Fizik olarak ölü hiçbir alt yapı oyuncusunun bizde işi yok

Çocugu mu konuşturuyorsunuz.Çocuğa kızmıyorum asıl kızdığım altyapı antrenörü kimse kesinlikle torpilli adamlar yıllardır altyapıda.Çocuğun fiziği çok kötü 1e1de hep kaçırıyor.

Sen sabah akşam çalış zaten.

Ya olm 10 yaşından beri top oynuyonuz bu süreçte özgüven toplayamaman gerçekten sizin yetersizliğiniz
Bir gün böyle şans gelecek umuduyla bile hazır beklemeniz lazım
Sahada olmanla olmaman arasında hiçbir fark yok sadece alan dolduruyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senden bir yol olmaz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuğa ne kızıyorsunuz yaf ? Diğerleri ne oynamış mesela ? Bu çocuklar durdukları yerde turşu gibi tuzlanıp sirkelenecek değil. Onları oynatıp değerlendirecek kişiler teknik heyettir ve onların gelişiminden öz sermaye oluşturacak olanda yönetimdir. Eğer bu çocuklar kötü ve yetersizse de onları kadroda tutan yine aynı kişiler suçludur. Transfer olmadılar hatta sözleşmeler bile yok. İyi yine çıkıp oynuyorlar.

Bundan bi halt olmaz. Herif kazimcandan bile kotu

Geri
Üst Alt