Almeida, Galatasaray Yolunda!

Asla alınmaması gerekir. Futbolcu olarak rezalet olmasının yanı sıra Beşiktaş'ın artığının bizde ne işi var? Çıldırtmayın adamı!!! Almeida alınacağına kimsenin alınmaması daha iyi, alay konusu oluruz alınırsa.

8jk gidip Premiere Ligin en iyi golcülerinden Ba'yı alsın. Sen de git onun iskartaya çıkarttığı adamı al. Sonra da Vizyondan bahset.

Geçelim beyler.

Geçelim...

Bu saatten sonra Almedia dışında bir oyuncu bekleyen var mı hala.

İnşallah sözleşme 1 senelik olur. Şayet 3 senelik falan imzalarlarsa seneye göndermek için uğraşacağımız bir yabancı oyuncumuz daha olur.

Başkan bunu alacak kadar aptal değil diyeceğim...

Ama Burak-Selçuk 2 kankaya 5 yıllık o kontratları da ben vermedim...

O kontratlar olduktan sonra ben başkandan her şeyi bekliyorum,olabilir yani...

Eğer doğruysa Allah bu yönetimin cezasını versin. Lanet olsun onların yöneticiliğine!

Şakadır be.. Ünal Aysal canına susamadı henüz. Yaşlı ama susamadı rahat olun.

Ünal kendi şirketlerine ceo yapsın almeidayı galatasarayda işi yok

Burak bizi yeterince kanser ediyor,buna ne gerek var. Ayrıca BJK nin artığını mı alacağız?

bir sene kontrat+senelik 1.5 milyon ve mac basi primi olmadan gelecekse yok demem..

★☆★

Aynen, normal şartlarda istenecek bir adam değil lakin adam gibi birini getirmeyeceklerse hiç yoktan iyidir... Tabi plan yapmayıp anlık saçma sapan hareketlerle bizi almeida'ya bile muhtaç bırakan yönetime de sevgi ve saygı sunmadan geçmemek lazım.

Prandelliye dua edelim ufaktan şöyle kabullenseydi bizimkiler hemen alırdı hoca veto etmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almeida konusunda feci ters köşe oldum son gün alıp geleceklerine çok inanıyordum ama olmadı :D :D

Geri
Üst Alt