Almeida Galatasaray'da İddiası

Zorla satacaklar herhalde...

Başkan tuvalete gitse meyil atan adamlar şunada bir el atsalarda kulübe meyil atılsa istemiyoruz diye belki işe yarar.

Hay sizin vizyonunuza futbol anlayışınıza.. Valla tadım kaçtı bir anda takımdan soğudum ya hiç transfer yapmayın daha iyi..

Sabri gülün sucu neydi.......

Almeida getireceklerse, ozaman elmanderi niye gonderdin

harbiden bu yonetim ne yaptigini bilmiyor

eeeee git hajrovici al, sonra bedavaya ver ve adam bide oynamadan 5m euro alsin

sonra her oyuncuya 3m euro yillik maas ver ve yetmedi mac basi 30-50b euro de ver, sonra kasada para kalmadi diye konusurlar

4 aydir diyorum, finansal sorunlar var, ama kimse bu durumu gormedi

yada gormemezlikten geldi.. ne diyordu burda bazi arkadaslar, yok Galatasarayda para cok bla bla bla

bugun muslera ve sneijder satilacagi konusuyor

melo, muslera ve sneijder sayesinde kombine sattigimizi bilmiyorlar galiba

Sırf Almedia,tarık, sener,ishak,osvaldo vs.gibi saçma adamlardan birini alacağız korkusu yüzünden transfer sezonunun hemen bitmesini istiyorum.

onlar gidip alsin dembaba bizde onun cöpünü alalim demi.

bence almeida menejerine para kazandirmak yada Galatasarayi dolandirmak icin bu transferler yapiliyor

Artik suphelenmeye basladim, bu kadar tesadufte olmaz..kim bilir kac milyon euro ceplerine inmistir bu transferlerde

pis kokular aliyorum, almeida transfer hic normal degil.. turk olsa eyvallah derdim ama yabanci kontejyani almeida kullanmak ne oluyor

almeida icin brumadan vazgecerlerse sasirmayin!

Bu adama verilecek yıllık + maç başı ücretlerin üzerine 2 daha koyar Sinan'ı alırım. Prandellinin kabul edeceğini sanmıyorum

Her duyduğunuz haberde yönetime sallamayın.Bi haberde eğer menajer adı geçiyorsa gerçeklik payı yüzde 1 in altındadır. Mevsimlik işçi bunlar yazın kazanacaklar kışın yan gelip yatacaklar

menejeri baskanla anlaştık bu hafta galatasarayla ımzalanır yuzde 99 galatasarayda demiş şaka gibi ya

Geri
Üst Alt