Alper Potuk : "Şampiyonluk için tek rakibimiz kendimiziz"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
alper66.jpg

"Şampiyonluk yarışında tek rakip kendimiziz"

Alper Potuk, şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinin sorulması üzerine ise "Şampiyonluk yarışında kendimizi rakip olarak görüyorum. Sezon başı olduğu gibi ikinci yarıya başlar ve maç maç düşünürsek, kendimizden başka rakip görmüyorum" dedi.

Devre arası kampının ilk gününden itibaren yoğun çalıştıklarını belirten Potuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hocamızın yapısı da bu yönde. Ligin ilk yarısında son dakikalarda kazandığımız maçlarda bunu gösterdik. Bu galibiyetler, yoğun çalışmanın sonucunda geldi. İlk yarıda son dakikalarda kazandığımız 4-5 maçı bu tempoyla kazandık."​

:D bu Alper kötü çocuk değildi fenere giden niye böyle oluyor

Anasina kufreden taraftara transfer olan bir adam . Hicbir sozu beni baglamaz .

Kendi takımını rakip sanan dangalak.

:D bu Alper kötü çocuk değildi fenere giden niye böyle oluyor

Bak mesela ben kuyt'u aklı başında biri sanırdım buraya geldi cıvıttı, hayatında kırmızı kart görmemiş meireles buraya geldi kafayı yedi, sow çok efendi biri duruyordu '' Galatasaray için mi oynuyorsunuz'' dedi havasından mıdır suyundanmıdır ne içiyolar ne yiğiyolar birisi söylesin de kafa yapmak istediğimizde ilacımız olsun.

hakemlerde benim takımımı kollasalar bende aynı şeyi söylerdim

Bak mesela ben kuy'u aklı başında biri sanırdım buraya geldi cıvıttı, hayatında kırmızı kart görmemiş meireles buraya geldi kafayı yedi, sow çok efendi biri duruyordu '' Galatasaray için mi oynuyorsunuz'' dedi havasından mıdır suyundanmıdır ne içiyolar ne yiğiyolar birisi söylesin de kafa yapmak istediğimizde ilacımız olsun.

İşte bu kulübe gelen daha tesise girmeden sapıtıyor :D

Bunlara bu sene de çakıp şampiyon olmak fark oldu ama başımızdaki basiretsiz yönetim varken, ayakkabı kutucular varken, şikeci yandaşları örgütü varken işimiz çok zor..

Bunlara bu sene de çakıp şampiyon olmak fark oldu ama başımızdaki basiretsiz yönetim varken, ayakkabı kutucular varken, şikeci yandaşları örgütü varken işimiz çok zor..

Kim basiretli Adnan Polat mı? :) Biz gerçekten bu futbol dünyasını ne zannediyoruz. Ring falan mı? Adamlar ne yapacaktı merak ediyorum.

Böyle çıkıp konuşmuyorlar mı uyuz oluyorum. Avrupa'dan 2 sene defedilmişsiniz, dünya alemden şikeci damgası yemişsiniz, elinizde sadece lig kalmış ama buna rağmen sanki çok büyük bir iş yapmış gibi böbürleniyorsunuz. Medyadakiler de demiyor ulan bunlar neyin kafasını yaşıyor, bu özgüvenin sebebi ne? Ego öyle bir tavan yapmış ki zannedersin Avrupa'yı titretmiş, bütün devleri bir bir dize getirmişler de kimseyi rakip görmüyorlar kendilerine.

hakemler de yanınızda.siz size yetersiniz.

Bir de toprağım olacak hödük.

çarmıha ger sırıtmaz.

Geri
Üst Alt