GSC Haber Alvaro Morata: "Galatasaray ile 6 aylık daha sözleşmem var..."

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1748889814503.webp

Alvaro Morata: "Galatasaray ile 6 aylık daha sözleşmem var ama sonrasında ne olur bilmiyorum. Elbette bir gün İspanya'ya dönmek hoşuma gider."

Sevilla'dan teklif aldın mı?

Alvaro Morata: "Sevilla'dan herhangi bir teklif yok, en azından bildiğim kadarıyla. Ama Sevilla çok büyük bir kulüp ve onları nasıl göz ardı edebilirim ki."

"İspanya'da gelecekteki takımın kim olur?"

Alvaro Morata: "Getafe. İlerleyen dönemde orada oynamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Ama şu an bunu yapma zamanı değil."

[La Sexta]

sevilla'nin neresi büyük reis nerdeyse küme düşüyolardı

Nasıl yav? Sezon ortasında ocak ayında mı bitiyor bu sözleşme? Kim yaptı lan böyle sözleşmeyi?

Nasıl yav? Sezon ortasında ocak ayında mı bitiyor bu sözleşme? Kim yaptı lan böyle sözleşmeyi?
Kulubun yaptigi aciklamalari guzel takip edelim derim.

Osimhen'i alıp beni yollayacaklar mı demiş ben mi yanlış anladım

osimhen olsa da olmasa da bunun kalacağını düşünmüyorum aşı tutmadı

Kariyerin bu asamasinda bizde tek forvet oynayacak biri degil. Icardi, Osimhen tarzinda oyuncular varken zaten oynayamaz. Cok guzel bir ara alternatifdi bizim icin, bence isimizi de gordu, sakatlanmasaydi daha da iyi olurdu.

Ama burda kalirsa yedek olarak kendisini dusunmesi gerektigini Okan hoca da soylemistir eminim. Kaliteli, net, bitirici bir topcu. Ama Osimhen çıtası ve stili varken bu arkadasi kimse kabul etmez, Ispanyol Milli takimi forveti olmasina ragmen.

Geri
Üst Alt