Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.713
- 15.374
- 2.323
Hayırlı olsun , Piatek kadar atsın yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga bunun milanoyu bırakıp istanbul'a gelme ücreti de var vergi gibi düşünhaberlerde çıkanlar doğruysa maaş yine yüksek.
önemsemeyeyim diyorum ama olmuyor salamıyorum :d
Hayırlı olsun kraldan max verim almamız lazım.
hoca tek forvet oynatma gibi saçmalıklara girmediği sürece çok katkı vereceğini düşünüyorum
milano haytıda epiktir kesin ama istanbul paran varsa müthiş bir şehir. orada kimse zorlanmaz açıkçası.aga bunun milanoyu bırakıp istanbul'a gelme ücreti de var vergi gibi düşün
aga bunun milanoyu bırakıp istanbul'a gelme ücreti de var vergi gibi düşün
1 icardiDünyanın en iyi 3. forveti hoşgeldin!
1 icardi
2 osimhen
Yeni sezonda takım kaptanı.
tamam da maaşın yüksek olması normal 1.5 yıllığına alıyorsun 5 yıllığına değilhaberlerde çıkanlar doğruysa maaş yine yüksek.
önemsemeyeyim diyorum ama olmuyor salamıyorum :d
Hayırlı olsun kraldan max verim almamız lazım.
hoca tek forvet oynatma gibi saçmalıklara girmediği sürece çok katkı vereceğini düşünüyorum
Yakışır Krala. Allah başka sakatlık vermesinYeni sezonda takım kaptanı.
Morata benim cezam bitince geldi banada ceza vermemeleri lazım uğurlu adamımdırBakın bana ceza verilince transfer olmuyor, cezam bittiği gün kap geliyor. En son kutucu gelmişti, şimdi morata. Okana laf ettikçe ceza almaya başladım![]()
Senin isminden dolayı süresiz banlanman gerekiyorMorata benim cezam bitince geldi banada ceza vermemeleri lazım uğurlu adamımdır
Ahahahaha yakma beni dışardan transferi takip etmek çok zorSenin isminden dolayı süresiz banlanman gerekiyorama severim seni baskanim