GSC Haber Alvaro Morata: "Takımıma yardım etmek istiyorum her zaman. Şampiyon da olacağız inşallah"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1745778040712.webp

Alvaro Morata: "Galatasaray'da çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarıma, Türk insanına çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir ülke burası. Ailem ve çocuklarım da burada mutlu."

Alvaro Morata: "Geldikten sonra sakatlığım olmuştu. Çok fazla oynayamadım. Futbolda bunlar var ama şimdi takım için her şeyi yapmaya hazırım."

Alvaro Morata: "Victor çok büyük bir insan. Çok büyük bir santrfor."

Alvaro Morata: "Takımıma yardım etmek istiyorum her zaman. Şampiyon da olacağız inşallah sonucunda. Takım yardımlaşması en istediğim şey, bu da burada güzel. İnşallah şampiyon olacağız."

teşekkürler sezon sonu gidiyorsun ama

Devre arasına kadar tutmak faydalı olabilir eğer Icardi’nin tam tempo antrenmanı Ağustos ayını buluyorsa.

Bu sezon osimhen değilde kendisiyle oynasaydik gol rekorları kirardi. Ayağı çok temiz

Biraz kaynaş takımla taraftarla artık kral. Böyle sakin, içine kapanık olursan olmaz

Kalmalı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasına kadar tutmak faydalı olabilir eğer Icardi’nin tam tempo antrenmanı Ağustos ayını buluyorsa.
Zaten normalde devre arasına kadar sözleşmesi devre arası istersek sezon sonuna kadar devam edebiliyoruz veya bonservisini alabiliyoruz ama bence sezon sonunda İspanya'ya gidecek. Yedek kalmak istemeyecektir yada kalacaksa Atl Madrid'te yedek kalmayı kabul edecektir.

Aralikta bitiyor kiralik sözlesmesi. Ozamana kadar durumuna bakilir

Geri
Üst Alt