The Boys'un yayımlanan son sezonunu güç bela izlemeye devam ederken s4e6 ile kendi adıma bu dizinin finalini yaptım. Ağır sıçmışlar öyle böyle değil.
@Vasfi Vural , @Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Oğuzhan Sesko ,
resmi fragman gelmis. ->
Başarılarla, inişlerle, çıkışlarla, hatalarla, ilklerle ve en önemlisi unutulmaz anılarla dolu bir hikaye. Benim hikayem. Arda Turan: Yüzleşme, 16 Ağustos’ta Prime Video’da. #ArdaTuran
.
bayagi dolu bir fragman olmus kanimca. her donemine deginilecek sanirim....
projenin *yonetmeni begendigim isimlerden. < en son izledigim isi ;
biz kimden kaciyorduk anne. yakinda tvde yer alacak isi ; deha .
(aras'in yeni dizisi) .
*sinematografya tarafinda yabanci bir isim var. sebastian weber. < insanlar ikiye ayrilir -filmindeki tarzi benden gecer not almisti.
muzik tarafinda da begendigim islerde imzasi olan bir yetenek var. < cenk celebioglu. > kendisinin diziler disinda cok begendigim bi filmde yildiray gurgen'le beraber dokunuslarini oldukca kaliteli bulmustum.
saygi ve selamlar.
O netflix'in işi ama siyahi yapmış olabilirler.AT ı gay yapmamışlardır umarım
Bizden gidişine tam detaylı girilmemiş. Sinem Kobal ilişkisine girilmemiş ki o da aslında önemliydi.fatih hocanın belgeseli daha çok anısına saygı gibi bir çalışma olmuştu, arda'nın yüzleşmesi çok daha oturaklı olmuş hiçbir meseleden kaçmamış
olaylar hemen hemen unutulmuşken bu konulara girmeyi kabul etmesi güzel
ikisi de evli gayet doğalBizden gidişine tam detaylı girilmemiş. Sinem Kobal ilişkisine girilmemiş ki o da aslında önemliydi.
Sonuçta gidişinde bağın zedelenmesinde ciddi etkisi olan bir şeydi girilse iyi olabilirdi ama dediğin gibi iki tarafta istememiştir ve doğaldır. Arda'nın eşinin yorumları sertti kuru kalabalık, Arda'nın olaylarında ben de söz söylemeliyim, fikir beyan etmeliyim diyen kişiler acaba kimleri kast etti orada?ikisi de evli gayet doğal
Sonuçta gidişinde bağın zedelenmesinde ciddi etkisi olan bir şeydi girilse iyi olabilirdi ama dediğin gibi iki tarafta istememiştir ve doğaldır. Arda'nın eşinin yorumları sertti kuru kalabalık, Arda'nın olaylarında ben de söz söylemeliyim, fikir beyan etmeliyim diyen kişiler acaba kimleri kast etti orada?