Amerikan Eurosu Yakan Rizeli Adam!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Amerika'yı boykot etmek için parasını yakıyorum diyen Rizeli adam, Euro yaktı. Köpeğe verdim yemedi diyerek parayı yakmaya çalışan adamın o anları... :uiyy::uiyy::uiyy::uiyy::uiyy:

Kendini de yak da millete oksijen kalsın.

kantarın topuzu ayar tutmayınca, işte böyle doldurgel sonuçlar da kaçınılmaz oluyo.....

doktorun oyu bununla esit

Queen bu konuya değinmişti ama kıymetini bilmediler :(

A1XNb7.gif

amerikan yürosu son hareketten beri kaç kuruş ediyo yaw ...:asd:

amerikan yürosu son hareketten beri kaç kuruş ediyo yaw ...:asd:

sorarlar avrupada amerikanin kopegi der. bahaneler bitmez. cunku aptallik surdurulmeli.
sen hep birilerinin kopegi olursan herkesin birilerinin kopegi oldugunu zannederek yasarsin.
kopeklik ruhunda var cunku. kopek derken bunu kopegi asagiliyaci bir sifat olarak kullandigimdan degil.
Kendileri kopek gibi yasayanlarin beyinlerinde herkes kopek. O yuzden kopeklerin anlayabilecegi dilden konusuyorum.

ula tam reisin sozunu koymaga gelmistim ki coktan konmus

aysun-kayaci-sorun-ne-cobanda-ne-oyda_1726.jpg

hakkaten bu shoparzinholarla oyumuzun 1 olmasi aci

sorarlar avrupada amerikanin kopegi der. bahaneler bitmez. cunku aptallik surdurulmeli.
sen hep birilerinin kopegi olursan herkesin birilerinin kopegi oldugunu zannederek yasarsin.
kopeklik ruhunda var cunku. kopek derken bunu kopegi asagiliyaci bir sifat olarak kullandigimdan degil.
Kendileri kopek gibi yasayanlarin beyinlerinde herkes kopek. O yuzden kopeklerin anlayabilecegi dilden konusuyorum.
amerikan öyrosunun ederi bu kadar uzun muydu ersin...:unsure:

doktorun oyu bununla esit

Bence bunları gözünüzde braz fazla büyütüyosunuz gibime geliyo dediğime bakmayın; gerçektende fazla büyütüyosunuz büyük çoğunluğunu....

Biz istanbul ankara samsun beton asfalt yol yapım inşasında çalışırken, eskiyol üzerinden bazen ünlüler yada zengin takım elbiseli kalantor yada kucağında minnoş köpekli kedili rüküş tipler geçerdi zamanın en lüks vasıta aracı mercedes 200-220 lerle falan. E tabii o zamanlar bugünkü gibi her yerde havaalanı falanda yok, adamlar 1 - 2 gün boyunca delik deşik berbat yollarda afedersin şeyleri şeyedilmiş vaziyette arabadan inerler bellerini bacaklarını açmak için biraz volta yaparlardı. bazıları yanına su almayı bile akıl edememiş olanlar, bizi de kendileri gibi sanıp para uzatarak suyunuzu bize satın falan derlerdi gerzekler.
Herneyse bu çok bilmişlerden bazıları en yakın vilayet yada büyük kasabanın KM tabelasının gölgesinde güneş gelmesin diye elini gözüne siper yaparak kaç km kaldı şehire yerine diye bize sorarlardı bazen.
Bizde önceleri kahkahalarla gülerdik bunların bu dangallıklarına ve gölgesine saklandığı tabelayı işaret ederdik gözünün önünde ya diye. Kimisi gurur yapardı kimisi şekil yapardı, yol bilen bazılarıda kendi salaklığından bahsederek oda kahkahayı basardı bizle beraber...
Aradan bikaç ay geçince alıştık artık bunların bu ezik hallerine de gülmeye bile üşenir hale gelmiştik ayıp olur yanlış anlarlar diye..

BUNLARIN ASLINDA GERÇEK ÇAPININ NE OLDUĞU HAKKINDA BİLMEM BİR FİKİR VEREBİLDİM Mİ...

Rize-Batum(Gürcistan) arası 129 kilometre, arabayla 2 saat 15 dakika sürüyor. Rize’de yaşayanlar eti, benzini, sigarayı gidip dörtte bir fiyatına ,yarı fiyatına oradan alıyor bahsettiğim ülkede çok güçlü ekonomisi olmayan Gürcistan bu amca o parayı yakana kadar oturup düşünse neden ben oraya gidip alışveriş yapıyorum dese belki çok daha faydalı olacaktı ...

Rize-Batum(Gürcistan) arası 129 kilometre, arabayla 2 saat 15 dakika sürüyor. Rize’de yaşayanlar eti, benzini, sigarayı gidip dörtte bir fiyatına ,yarı fiyatına oradan alıyor bahsettiğim ülkede çok güçlü ekonomisi olmayan Gürcistan bu amca o parayı yakana kadar oturup düşünse neden ben oraya gidip alışveriş yapıyorum dese belki çok daha faydalı olacaktı ...

Kuzey rusyada kar/soğuk/buz nedeniyle 11 ay ot yetişmediğinden gürcistan sovyet rusya zamanında bu nedenle et ve sebze üretimindeki tarım alanlarının başında geliyodu. Bu tarımsal ve hayvansal bolluk ve ucuzluğun nedeni rus etkisiyle yerleşik halkın tarımcı olmasıdır.
Gürcistan rusya koruması altındaki bir ülkedir. Bizim üzerimize oynanan oyunların yarısı gürcistan a yapılmaya kalksa Rusya, ya savaş sebebi sayar yada gürcistan hükümetinin halkoylaması ile tekrar sınırlarına geri alır.. Affetmez...

GÜRCİSTAN ın FARKI BURADA..........

Çinli döveceğiz diye Güney Koreli dövmelerinden iyidir.

Guzel ulkemin icinde boyle insanlar eksilse ne guzel olacak yahu.

tam Türkiye özeti.cehaletin imparatorluğu hüküm sürüyor şu an ülkede.

Geri
Üst Alt