- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
Amerika'yı boykot etmek için parasını yakıyorum diyen Rizeli adam, Euro yaktı. Köpeğe verdim yemedi diyerek parayı yakmaya çalışan adamın o anları...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

doktorun oyu bununla esit
videodaki üçleyen, avatarın ilham perisi mi usta..Queen bu konuya değinmişti ama kıymetini bilmediler
![]()

amerikan yürosu son hareketten beri kaç kuruş ediyo yaw ...![]()
amerikan öyrosunun ederi bu kadar uzun muydu ersin...sorarlar avrupada amerikanin kopegi der. bahaneler bitmez. cunku aptallik surdurulmeli.
sen hep birilerinin kopegi olursan herkesin birilerinin kopegi oldugunu zannederek yasarsin.
kopeklik ruhunda var cunku. kopek derken bunu kopegi asagiliyaci bir sifat olarak kullandigimdan degil.
Kendileri kopek gibi yasayanlarin beyinlerinde herkes kopek. O yuzden kopeklerin anlayabilecegi dilden konusuyorum.
ula tam reisin sozunu koymaga gelmistim ki coktan konmus
![]()
hakkaten bu shoparzinholarla oyumuzun 1 olmasi aci
doktorun oyu bununla esit
Rize-Batum(Gürcistan) arası 129 kilometre, arabayla 2 saat 15 dakika sürüyor. Rize’de yaşayanlar eti, benzini, sigarayı gidip dörtte bir fiyatına ,yarı fiyatına oradan alıyor bahsettiğim ülkede çok güçlü ekonomisi olmayan Gürcistan bu amca o parayı yakana kadar oturup düşünse neden ben oraya gidip alışveriş yapıyorum dese belki çok daha faydalı olacaktı ...