AMK Gazetesinin Galatasaray Sevgisi

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Ispanya'da marca - real yakınlaşmasını Türkiye'de amk - Galatasaray olarak görüyoruz. Bu kuruluş'a destek olalım, marketletden almaya calısalım internet sitelerine fazlasıyla göz gezdirelim.

7d7df953af063a0ff10c602534ef644a.jpg
07b21f992e42788d6df0308a4122c8e2.jpg
bddfea53d434cb6a523ccd51be181d6b.jpg
c7a06c7cc2a8391c7d423dbe6c813bdf.jpg
c8334de7a23d92fc1ee0521a213e1903.jpg
c2c1aaa4ee1c23bbdb9d0efd279f08c2.jpg

Gerçekleri dile getiren müthiş 1 manşet
1543393313676.webp

Bizim tarafımızda olan bir bu gazete var zaten görünen o gibi. Diğerleri şikeci ve tinerci tayfaya hizmet ediyor. Hani normal şartlarda bütün basın yayın organları tarafsız olmalı, etik olan budur lakin bizim ülkemizde etik ahlak gibi değerler olmadığı için AMK gazetesine vur daha ölmedi şerefsizler diyerek açık destek veriyorum.

Tüm yayın organlarının doğrulara hizmet etmesini isteyeceğimiz yerde AMK Gazetesi'ni tarafımızda diye etiketliyoruz. AMK Gazetesi bizim tarafımızda olmasın. Gerçekleri manipüle etmeden yazsın yeter! Konunun ilk mesajında yazılanlar gazetenin doğruların peşinde olduğunu gösterir; bizim tarafımızda olduğunun değil.

Tüm yayın organlarının doğrulara hizmet etmesini isteyeceğimiz yerde AMK Gazetesi'ni tarafımızda diye etiketliyoruz. AMK Gazetesi bizim tarafımızda olmasın. Gerçekleri manipüle etmeden yazsın yeter! Konunun ilk mesajında yazılanlar gazetenin doğruların peşinde olduğunu gösterir; bizim tarafımızda olduğunun değil.

o dediğin 100 sene önceydi

Doğrulara filan hizmet etmeyecekler boşuna duyar kasmayalım burda. Fanatik fotomac sabah bunların kime hizmet ettikleri senelerdir belli. Amk gazetesini destekleyelim boş yapmayalım

Ben olması gerekeni söylüyorum. Zamanın şartları beni ilgilendirmez. Gazetecilik ayaklar altında, spor medyasının bile bu halde olması utanç verici. Magazin haberciliği bile rezalet.
yavrucum üni de dünya ekonomisi dersimiz vardı,hocamız eğitimini almanya da tamamlamış süper bir adamdı,final sorularımızdan biri "medyayı bir güç olarak nasıl kullanabilirsiniz" di

bizde o zaman sormuştuk hocam tarafsızlık bla bla

geçin olm o işleri demişti

Doğrulara filan hizmet etmeyecekler boşuna duyar kasmayalım burda. Fanatik fotomac sabah bunların kime hizmet ettikleri senelerdir belli. Amk gazetesini destekleyelim boş yapmayalım

Ben desteklenmemesi yönünde bir yazı yazmadım Alper Bey. Yazdıklarıma dikkat ederseniz gazetenin doğrularını yazdığını söylüyorum. Galatasaray'ı desteklediği için değil, doğruları yazdığı için desteklenmesi gerektiğini söylüyorum. İdeal olan budur! Futbolu düze çıkaracak yöntemlerden biri de budur. Medya çok önemli!

Şu tatli su objektifligi yapan sahisa prim vermeyin.
Burasi Galatasaray forumu
Cok yakkinda haddini bildirecegiz
Korkmasin,titresin

yavrucum üni de dünya ekonomisi dersimiz vardı,hocamız eğitimini almanya da tamamlamış süper bir adamdı,final sorularımızdan biri "medyayı bir güç olarak nasıl kullanabilirsiniz" di

bizde o zaman sormuştuk hocam tarafsızlık bla bla

geçin olm o işleri demişti

Hocanız kesinlikle doğru söylemiş.

"Gazeteci tarafsız olmaz!"

Gazeteci elbette taraftır. Duygularını kenara koyarak, robot gibi haber yazamazsın ki. Gazetecilik okullarında öğretilen ilk şey gazetecinin tarafsız olamayacağıdır. Ancak habercilikte önemli olan "doğrunun peşinde olmaktır!" Doğru haber yapacaksın. 5N1K haberde olacak! Çarpıtmayacaksın. En önemlisi masal anlatmayacaksın!

Bize yakin yayin yapmalarında sorun yok. Memnun oluruz.

Medya dediğin şeyin amacı kamuoyunu etkilemek zaten tarafsızlık nedir ne zaman tarafsız oldu ki şimdi olucak.

Şu tatli su objektifligi yapan sahisa prim vermeyin.
Burasi Galatasaray forumu
Cok yakkinda haddini bildirecegiz
Korkmasin,titresin

Sinan Bilgin'e bazı noktalarda o kadar çok hak veriyorum ki. . . Ben burada objektif olma ayağında değilim! Olması gerekeni söylüyorum. Bu söylediklerim görece şeyler değil! Doğru olandır. Benim söylediğim şekilde habercilik yapılsaydı bugün ne Türk futbolu ne de Türk siyaseti bu durumda olurdu! Ben işim olmadığı sürece vaktim olduğu sürece üşenmeden sabırla bildiğim şeyleri yazmaya devam edeceğim. İrite oluyorsanız benim yapacak bir şeyim yok.

Minik kuşum yine tespit s.çmış eksik olmasın.

Fotomac
Fanatik
Amk
Bunlarin ortalama günlük tiraji ne kadar acaba.

En son ne Zaman aldigimi bile hatırlamam spor gazetesi ama fanatık biraz fb yanlisi, fotomaç orta yolcu herkese esit, amk de son donem bizden yana oldu.

Satis adetlerini merak ettim

Geri
Üst Alt