Amorim: "Marcus Rashford'ı oynatacağıma 63 yaşındaki kaleci antrenörümüzü oynatırım daha iyi"

kisaca bundaki beyni esege taksaniz eseg ters ucar demis

şu mektuplu bi video vardı sürmeli etmeli.

Amorim bildiğin öyle yapmış rashford için.

28 yasinda sakatlik gecirmemis oyuncu neden dripling atamiyor ?

zaha sakatliktan sonra hizini kaybetti yasida mechul

Rashford kendisini zorlamiyor istese yardirir gider
Meziyetlerini kaybetmek için sakatlığa gerek yok ki. İyi çalışmazsın profesyonel yaşamazsın uyuşturucu kullanırsın yemek bile etkiler driblingini. O yüzden bu adam bize uygun değil diyorum. Zaten her yere yazıyorum yazmaktan da usanmayacağım bu adam kapanan takımlara karşı bir hiç tamamen geçiş oyunu oynayan bir takımda iş yapar ve hep öyle başarılı oldu.

Mutsuzluk ile alakası yok adam dripling atamıyor artık tek özelliği olan driplingi de atamayınca bomboş oyuncu oluyor.
Bitiricilik de çok düşük ama işte isimli olunca hemen millet atlıyor. Bu kaçıncı bu tarz transfer sonuçları ortada.

Zaten gelmez de gelse bile bizim çapsızlar bir şekilde transfer sürecini baltalarlar. O yüzden içim çok rahat.

Alırsak derbide golü var. Mourinho'ya karşı farklı oynar.

Meziyetlerini kaybetmek için sakatlığa gerek yok ki. İyi çalışmazsın profesyonel yaşamazsın uyuşturucu kullanırsın yemek bile etkiler driblingini. O yüzden bu adam bize uygun değil diyorum. Zaten her yere yazıyorum yazmaktan da usanmayacağım bu adam kapanan takımlara karşı bir hiç tamamen geçiş oyunu oynayan bir takımda iş yapar ve hep öyle başarılı oldu.
Belkide haklisin
Ama bize havayi degistirecek bir yildiz lazim rashford olur baskasi olur o kalibrede birisi lazim

Bitiricilik de çok düşük ama işte isimli olunca hemen millet atlıyor. Bu kaçıncı bu tarz transfer sonuçları ortada.

Zaten gelmez de gelse bile bizim çapsızlar bir şekilde transfer sürecini baltalarlar. O yüzden içim çok rahat.
Bizimkiler sever populist transferi süpriz dedikleri adam budur emin ol. Yoksa kimse almaz bu beygiri alsaydı şimdiye kadar alırlardı.

amorim kes maç kazan

3 yıldır izliyoruz man utd'de umursamaz elemanın teki diye.Amorim daha gelir gelmez anlamış.Asla almam lavuğu.

Aklın yolu bir. Artık buradan geri dönüş olmaz.

amorim topdan ve topçudan anlayan bi herif zaaten doğru bir teşhisde bulunmuş ziyechin daha eşşeği bu rashford tam bi baş belası vurdumduymaz it alan başını yakar

Geri
Üst Alt