Amrabat İması İşinden Etti!

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Mesut Yıldırım / Sözcü

Sarı-Kırmızılı kulüpte 2006'dan bu yana görev alan, son olarak Futbol Direktörlüğü görevini yürüten Cenk Ergün, kısa süre önce görevinden alınmıştı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğe getirilmesi ve yönetimin değişmesi sonrası aslında beklenen bu hamlenin gerçekte bir kriz sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı. Ergün'ün, Mustafa Cengiz'le birlikte Sportif A.Ş Başkan Vekilliğine getirilen Abdurrahim Albayrak'la sorun yaşadığı öğrenildi.

Fazladan ödeme iddiasını araştırıyordu

Albayrak, Stoke City'ye satılan Ndiaye'nin Galatasaray'a transferi sırasında fazladan ödeme yapıldığı yönündeki iddiaları araştırırken Cenk Ergün'den bilgi almak istedi. Ergün gerekli bilgileri verirken “Aslında Amrabat transferinden ucuza geldi” dedi. Abdurrahim Albayrak, bu sözleri kendisinin gerçekleştirdiği transfere bir gönderme olarak algıladı. Çıkan krizin ardından Ergün'ün görevine son verildi.

skor-manset-39_16_9_1521093867.jpg

ulan albayrak ! :mad:

Cenk ergün böyle bir şey söyleyip kendini kovduracak kadar aptal biri gibi durmuyor, Abdürrahim de hiç öyle bana laf soktu şunu kovdurayım kafasında egolu bir heriw değil. Açıkçası bana sıkma haber olabilir gibi geldi.

Net aptallik. Sag solu belli olan, ne yaptigini bilen bir yöneticiydi. Albayrak bebesi aglamis yine.

Net aptallik. Sag solu belli olan, ne yaptigini bilen bir yöneticiydi. Albayrak bebesi aglamis yine.

%90 ihtimalle yalan olması muhtemel haberler üzerinden neden birileri hakkında ithamlarda bulunuyoruz sürekli.

Fenerbahçe'li olsam Albayrak, Terim gibi kişiler ile başkan ve diğer yöneticiler arasında nifak sokup taraftarı bir tarafa çekecek haberler yapardım.

Medya'ya sarı-lacivert diyoruz sonra bunlara inanıyoruz hep.

%90 ihtimalle yalan olması muhtemel haberler üzerinden neden birileri hakkında ithamlarda bulunuyoruz sürekli.

Fenerbahçe'li olsam Albayrak, Terim gibi kişiler ile başkan ve diğer yöneticiler arasında nifak sokup taraftarı bir tarafa çekecek haberler yapardım.

Medya'ya sarı-lacivert diyoruz sonra bunlara inanıyoruz hep.
Haklisin, yalan olabilir. Lakin yalan haberlerin kralini bu foruma tasiyan ve konu olarak acan kisinin bunu söylemesi de ilginc olmus.

Haklisin, yalan olabilir. Lakin yalan haberlerin kralini bu foruma tasiyan ve konu olarak acan kisinin bunu söylemesi de ilginc olmus.

Yalan haberlerin yalan olduğunu anlayın diye açıyor olabilir miyim acaba. Bir de üyeler birbirine saracağına en azından medyaya sarsın, forumda konu olsun da futbol özelinde iki muhabbet dönsün diye.

amrabat kötü transfer değildi biraz pahalı gelmişti. zaten fatih terim bu kadar para amrabata verilmez demiş zamanında. amrabattan zarar eden tek kulüp Galatasaray.

Yalan haberlerin yalan olduğunu anlayın diye açıyor olabilir miyim acaba. Bir de üyeler birbirine saracağına en azından medyaya sarsın, forumda konu olsun da futbol özelinde iki muhabbet dönsün diye.
Kulüp hakkinda da actigin konular var, akabinde yönetime sallamalar fln oldu. Biliyoruz bunlari Alpay, bana anlatma.

Fazla da uzatmaya gerek yok. Haber yalan olabilir ama neticede Cenkin kovulmasi bence yanlis karar.

Geri
Üst Alt