Ancelotti, Napoli'den Kovuldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
IMG_20191211_000149.jpeg

Şampiyonlar Ligi E grubunda Genk'i 4-0 mağlup ederek 12 puanla bir üst tura yükselen Napoli'de dünyaca ünlü teknik direktör Carlo Ancelotti ile yollar resmen ayrıldı.

İtalya Serie A'da son yıllarda şampiyonluk yarışının içinde olan ancak bu sezon lider Inter'in 17 puan gerisine düşen Napoli, sezon başında göreve getirdiği teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görevine son verdi.

Daha önce son 16'ya kalan ve gruptaki son maçında dün akşam Genk'i 4-0 yenen İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, "Carlo Ancelotti'nin sözleşmesinin feshine karar verildi. Napoli ve başkan Aurelio De Laurentiis ile Carlo Ancelotti arasındaki arkadaşlık, karşılıklı saygı devam edecektir" denildi.

Ancelotti, Genk maçı sonrası istifa etmeyeceğini açıklarken; başkan De Laureniis ile toplantı yapacağını açıkladı. Ancak kulüp, Genk maçının ardından yayınladığı bildiriyle işbirliğini sonlandırdığını duyurdu.

İtalyan medyası, Milan'ın eski teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun göreve getirileceğini yazdı.

Cok ilginc seyler oluyor ; CL de gruptan cikan Napoli TD sini kovuyor mukafat !! olarak.. Gecen sene takimina CL finali oynatan hoca kovuluyor mukafat !! olarak..

CL grup sonuncusu, Ligde orta siralarda, Kupada 1/100 degerindeki Tuzla dan 2 yiyen takimin hocasi hala bas taci.. Bu iste bir terslik var ama nerede??? :unsure::unsure:

Gönül ister ki 2001'de Milan'ın yaptığını yapalım ve Avrupa'daki itibarımızı yeniden kazanalım.

Ancelotti berbat bir teknik direktör . Napoli Galatasaray sayılmadığında en sevdiğim takımdı bok etti . Umarım hücum futbolu oynatan bir hoca gelir ve takımda biraz değişime giderler .

Cok ilginc seyler oluyor ; CL de gruptan cikan Napoli TD sini kovuyor mukafat !! olarak.. Gecen sene takimina CL finali oynatan hoca kovuluyor mukafat !! olarak..

CL grup sonuncusu, Ligde orta siralarda, Kupada 1/100 degerindeki Tuzla dan 2 yiyen takimin hocasi hala bas taci.. Bu iste bir terslik var ama nerede??? :unsure::unsure:
boldladığım kısımda seviye çok farklı. Seviye farklı olduğu gibi, vefa, duygusallık gibi şeylere de pek fazla yer yok. Bizde her konuda duygusallık ön planda, futbola da bulaşmış durumda bu saçmalık. Başarı hocanın hanesine yazılırken, başarısızlık (kiralık oyunculara, hakemlere, taraftara, yöneticilere vs) yazılır. Tabi bu durum Fatih hoca olduğu zaman geçerli. X bir hoca olsa başarısızlık direkt kendisine yazılıp postalanırdı.

boldladığım kısımda seviye çok farklı. Seviye farklı olduğu gibi, vefa, duygusallık gibi şeylere de pek fazla yer yok. Bizde her konuda duygusallık ön planda, futbola da bulaşmış durumda bu saçmalık. Başarı hocanın hanesine yazılırken, başarısızlık (kiralık oyunculara, hakemlere, taraftara, yöneticilere vs) yazılır. Tabi bu durum Fatih hoca olduğu zaman geçerli. X bir hoca olsa başarısızlık direkt kendisine yazılıp postalanırdı.
başarısızlığı hakemlere yazanlar kadar hakedilmiş başarıyı hakemlere yazan yavsaklarda var tabi
birde duygusallık zırvası tek taraflı olmasa gerek nefretin hertürlüsünü de buna dahil edebiliriz sanırım.
edit. su da var gerçi başarı denen şey geldiğinde başarıyı ısrarla hocaya pekiştirmeye çalışanlar kadar ısrarla onun dışında herekese her olaya pay edenleride gördük geçtiğimiz dönemlerde. iki tarafında birbirinden farkı yok özünde sadece çenelerin yayının gevşediği dönemler farklı birbirinden.

Son düzenleme:
Başarıyı da başarısızlığı da tamamen hocanın hanesine yazsan Terim yine pozitif çıkacaktır oradan ağır farkla hem de.

Başarıyı da başarısızlığı da tamamen hocanın hanesine yazsan Terim yine pozitif çıkacaktır oradan ağır farkla hem de.
Mevzu topla cıkar sonuç pozitif veya negatif mevzusu dgl. Gecen sene, ondan onceki sene nasıl başarı hocanın hanesine yazdıysa, bu sene ki basarisizlikta hocaya yazar. Buradan cevirirse basarı da yine kendisine yazar. Sağda solda suclu hatalı aramaya, hocaya toz kondurmamaya gerek yok.

Ben hocayı sevmek zorunda degilim. Bu durumu da gizlemiyorum dostum. Yillar onceki postlarima like attigin icin iyi bilirsin sen sevmedigimi. Osmanın soyledigi gibi yavsak bi adamda hic olmadim. Lafı bana vurmussa kendi ayıbıdır. Her basarıda hocaya en fazla ovguleri ben soylemisimdir. Ben biat mevzusundan nefret eden biriyim. Maalesef ulke gibi futbolda bu durumda. Hak eden herkes gonderilebilir baskan teknik direktor futbolcu kim olursa olsun. Hak eden herkes elestirilir. Hala birileri hocayı elestirirken ölümüne savunulup toz kondurulmaması cok garibime gidiyor. Kotu donemler gecmis basarilarla savunuluyor. Kimse hocanin gecmis basarisina laf soylemiyor. Ya da ben soylemiyorum.

Bu sezon takım dip yapmistir. 1 bucuk sezonun kotu futbolu bu sezon kotu sonucları da beraberinde getirmistir. Devre arasi dogru hamleler yapılırsa toparlanır takım. Aksi durumda daha kötü olacak maalesef.

Dogru yazmissin.. FT ile rezil futbol, rezalet neticeler aliyoruz, alay konusu oluyoruz. Buna ragmen yonetim ve bazilari tarafindan hala korunuyor. Pes yani..

Mevzu topla cıkar sonuç pozitif veya negatif mevzusu dgl. Gecen sene, ondan onceki sene nasıl başarı hocanın hanesine yazdıysa, bu sene ki basarisizlikta hocaya yazar. Buradan cevirirse basarı da yine kendisine yazar. Sağda solda suclu hatalı aramaya, hocaya toz kondurmamaya gerek yok.

Ben hocayı sevmek zorunda degilim. Bu durumu da gizlemiyorum dostum. Yillar onceki postlarima like attigin icin iyi bilirsin sen sevmedigimi. Osmanın soyledigi gibi yavsak bi adamda hic olmadim. Lafı bana vurmussa kendi ayıbıdır. Her basarıda hocaya en fazla ovguleri ben soylemisimdir. Ben biat mevzusundan nefret eden biriyim. Maalesef ulke gibi futbolda bu durumda. Hak eden herkes gonderilebilir baskan teknik direktor futbolcu kim olursa olsun. Hak eden herkes elestirilir. Hala birileri hocayı elestirirken ölümüne savunulup toz kondurulmaması cok garibime gidiyor. Kotu donemler gecmis basarilarla savunuluyor. Kimse hocanin gecmis basarisina laf soylemiyor. Ya da ben soylemiyorum.

Bu sezon takım dip yapmistir. 1 bucuk sezonun kotu futbolu bu sezon kotu sonucları da beraberinde getirmistir. Devre arasi dogru hamleler yapılırsa toparlanır takım. Aksi durumda daha kötü olacak maalesef.
Katılıyorum belki normal bir teknik adam için doğru olmayabilir ama Terim-GS söz konusu olunca başarı da başarısızlık da %100 hocaya yazar. Geçen sene 8 puan gerideyken de yazmıştım aynısını. Ancak bir kesim başarısızlıkta tamamen hocaya saldırırken başarıları da başka faktörlere bağlıyor. Şans, Aysal, Süren Hagi, rakiplerin kötü olması, hakem(!) vs vs. Yani sizin şikayet ettiğiniz sürecin aynısı yaşanıyor tek fark sevgi yerine nefret devrede bu kez. Duyguları karıştırıyorlar hocadan nefret ettikleri ya da sevdikleri için analiz ederken tarafsız kalamıyorlar. Dolayısıyla garabet bir şey çıkıyor ortaya. Zaten aslında sevip sevmemek mevzu olmamalı takımın başında kalması söz konusu olduğunda. O lafın sahibi de kendisini biliyordur bence, sen şampiyonluğumuzu hakem hatalarına bağladın mı? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Senlik bir durum yok orada.

Yani forumda bir eşik var aşamıyoruz. Ben eleştirilmesin demiyorum ki. Sezon başlamadan ben eleştirmeye başladım takım mühendisliğini, yaşayabileceğimiz sıkıntıları yazdık taktik başlığında. Tabii transferler akabinde herkeste bir gevşeme oldu. Ama oyun ortada, eleştirilmeyecek tek kalem yok sanırım. Kondisyondan disipline, dizilişten oyuncuların bireysel form durumlarına, duran toplara vs vs say say bitmez. He ama bu sene kötü gidiyor diye geçmişteki olayları saptırmaya çalışanlara cevap veriyorum ben. İnsanlar bunu bazen cahillikten yani bilmedikleri için o dönemleri bazen de art niyetten yapıyorlar. Dolayısıyla bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına cevap veriyorum. Bunu da Terim'in bu seneki performansını aklamak zanneden varsa yapılabilecek pek bir şey yok.

Velhasıl kelam Terim'in hala takımın başında kalmasının duygusallıkla aslında hiç alakası yok. Aşırı rasyonel sebepleri var. Yaklaşık 20 tane. Bunu geçmişteki başarılarla övünmek olarak algılama normal bir çalışan ve referansları olarak ele al. Tudor'un, Riekerink'in de 20 tane kupası olsaydı onlar da bu durumda dahi gönderilmezdi. He bu sonsuza kadar böyle devam edemez tabii ekstrem derecede kötü olduğumuz için radikal önlemler alınmasına itiraz etmem. Bu yönetim Terim'i gönderemez ama taraftar isterse gönderir.

2001 de Milan ile yaptığı başarının ekmeğini yedi kariyeri boyunca iyi takımlar çalıştırdı yoksa vasat bir teknik adam

Bizdeki salaklık, daha beterini baş tacı ediyoruz.

Sana neden diyim yav sen hakemle sampiyon mu olduk dedin.
Neyse diyen yüzsüz yüzsüz konusabilirken demeyen alınıyor nediyim ki daha

Geri
Üst Alt