Üye Görüşü Anderlecht Maçında Tüm Yabancılar Sahada Olmalı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Anderlecht maçında tüm yabancılar sahada olmalı ki, az biraz futbol izleyelim. Temposuz nekadar oyuncu varsa keseceksin. Tempo yapmayan kadro sahaya sürersek biteriz. Anderlecht hücümda cok etkili bir takim.

Nekadar temposuz, etkisiz, yan pasla oynayan yerli varsa hepsinin kesildigi kadro. Galatasaray'in 35 kisilik malzemesinden ortaya cikan budur.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

Anderlecht maçında tüm yabancılar sahada olmalı ki, az biraz futbol izleyelim. Temposuz nekadar oyuncu varsa keseceksin. Tempo yapmayan kadro sahaya sürersek biteriz. Anderlecht hücümda cok etkili bir takim.

Nekadar temposuz, etkisiz, yan pasla oynayan yerli varsa hepsinin kesildigi kadro. Galatasaray'in 35 kisilik malzemesinden ortaya cikan budur.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

Güzel kadro kurmuşsun ama unuttuğun birşey var takıma mourinho gelse selçuk burak kankaları kesmez.Bizde kanser olmaya devam ederiz.Adamlardaki torpil dünyanın hiç bir mekanında yok

Kadroya aynen katılıyorum.Şu kadroda sadece Dzemaili soru işareti ama Selçuk ve Yekta'yı sahada görmek istemiyorum bu kesin.Kötü oynayacaksa da Dzemaili oynasın.Bence Prandelli'nin 11'i bu olacak:

-------------------------Muslera----------------------------
Veysel-------Chedjou--------Semih------------Tarık
---------------------Melo---------Selçuk-------------------
Bruma-----------------Dzemaili--------------Sneijder
------------------------Burak/Pandev-------------------

Telles'i 18'e almadığına göre beğenmiyor.Olcan'ı da pek tutmadı gibi.Kadronun bu olacağını tahmin ediyorum.Sadece ileride kimi oynatacağını kestiremedim.

Çıkması gereken kadro aynen budur, bravo Murhan...

Takımda zaten arkadaşlık yok yerli yabancı ayrışması var bunu da yapsınlar birşey fark etmez.

Veysel neden kesiliyor, sahanin en iyi oyuncularindan bir tanesidi.

kesinlikle,

hatta tüm avrupa maçlarında bu şekilde çıkılmalı,

tüm kupa maçlarında genç takım karmasıyla çıkılmalı,

yeter ki selçukla burak oynamasın ve adam gibi oyuncular izleyelim..

bugünkü kadronun aynısı çıkacak. adım gibi eminim.

muslera
tarık semih ched telles
bruma furkan melo emreç olcan
pandev

bi kere şu kadroyu oynatında gözleri açık gitmiyim.

Sorun yabancı sorunu değil. Muslera dışında hepsi gamsız. Bunlara bu takımın hedeflerini kafalarına sokacaksın ve kendilerine getirteceksin. Kafaları almıyor bunların. Yıllık trilyonları götür ama bir topa vurmayı becereme ha yok öyle bi futbolculuk.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt