Android vs iOS

Android vs iOS

• Kullanılan toplam oy
    40
bu bir konuyu yukariya tasima mesajidir

Ben iPhone 6 kullandım. Ama hiç ısınamadım. Android ten vaz geçmiyorum. Artıları ve eksileri nedir aslında pek umrumda da değil.

Sanırım ilk defa feramuzun alet olduğu bir davada feramuz açık ara ipi göğüsleyecek

Hayatımda bir kere ios kullandım ondada rahat edemedim androide hızla geçiş yaptım androidciyiz

2024 model telefonum olsun istiyorum diyorsanız.

Maaşın 100k üstüyse Apple 100k altıysa Android

dipnot : Bana gelip android telefonlarında 100 klık telefonları var demeyin. 20k lık telefon gün içinde her işini görür.

Andorid'in önü bence daha açık. Mobil yazılımcı değilim ama sektör den bildiğim için, IOS için uygulama geliştirme işi kendi platformu olan MAC dışında pek kolay değil.

Android bu konu da platform bağımsızı. Microsoft'un bile artık kabuğunu kırdığı son dönemlerde, IOS'un gidişatı gidişat değil.

Ama yine de bu alanda yeni seçenekler de olmalı. Örneğin 2017 yılında geliştirmeyi durduran Ubuntu Touch gibi.

biraz da aliskanlik isi, ben ios tarafindayim o yuzden. ama cevredeki androidcileri memnun goruyorum

Android ile telefonumun her noktasına müdahale edebiliyorum. İstediğim uygulamayı kullanmakta ve kaldırmakta özgürüm.

Bir fotoğraf yüklemek, paylaşmak çok kolay. bazen komik bir video buluyorum wp den gruba atarken iphone olan arkadaşlar bakamaz diye birde mp4 uzantısına falan çevirmek zorunda kalıyorum..

En başından beri hangi sistemi kullanıyorsan ona sadık kalıyorsun normalde.

Ben ilk Samsung Galaxy Plus ile adımımı atmıştım akıllı telefon dünyasına. Ondan beri yıllarca Samsung markasını kullandım. 2021'den beri Xiaomi telefonu kullanıyorum. F/P cihazı olarak müthiş bir şey.

Android'e bir kere alıştıktan sonra vazgeçmek gelmiyor içimden açıkçası.

Andorid'in önü bence daha açık. Mobil yazılımcı değilim ama sektör den bildiğim için, IOS için uygulama geliştirme işi kendi platformu olan MAC dışında pek kolay değil.

Android bu konu da platform bağımsızı. Microsoft'un bile artık kabuğunu kırdığı son dönemlerde, IOS'un gidişatı gidişat değil.

Ama yine de bu alanda yeni seçenekler de olmalı. Örneğin 2017 yılında geliştirmeyi durduran Ubuntu Touch gibi.

Backend'çi misin hocam?

Geri
Üst Alt