Ange-Yoan Bonny, Inter'de

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1751195247815.webp

21 yaşındaki Fransız forvet Yoan Bonny, Inter'e transfer oluyor.

Inter, Parma ile € 23m artı € 3m bonuslar karşılığında anlaştı.

[Fabrizio Romano]

Bazı mallar da bir herife 30 milyon kiralama versin.

Kara para mı aklıyorlar anlamıyorum ki.

Osimen'in olmadığı senaryoda istediğim bir isimdi. 23 yaş kuralına da uyuyordu. David Promes, Franculino isimleri kaldı.

Biz de az mal değiliz geçen sene beklere verdiğimiz para
11 + 9 + 8 + 7 verdik.

Osimen'in olmadığı senaryoda istediğim bir isimdi. 23 yaş kuralına da uyuyordu. David Promes, Franculino isimleri kaldı.
Osimhen olsa da olmasa da 15 civarına ikisinden birini indirmemiz lazım. Kanat forvet oynatılabilir ikisi de yardımcı forvet de oynar. İcardinin ne olacağı belli değilken ne olacak belli değil.
En kötü kanat forvet oynatılır.

Osimhen olsa da olmasa da 15 civarına ikisinden birini indirmemiz lazım. Kanat forvet oynatılabilir ikisi de yardımcı forvet de oynar. İcardinin ne olacağı belli değilken ne olacak belli değil.
En kötü kanat forvet oynatılır.
Promise kanat forvet oynayamaz da Morata'nın durumu belli olsun gittiği kesinleşsin. O durumda Franculina'ya almak lazım 10-12+3 civarına biter herhalde. 2003 kuralına da uyar ve iyi bir alternatifin olmuş olur.

Promise kanat forvet oynayamaz da Morata'nın durumu belli olsun gittiği kesinleşsin. O durumda Franculina'ya almak lazım 10-12+3 civarına biter herhalde. 2003 kuralına da uyar ve iyi bir alternatifin olmuş olur.
Yav genç uyarlanır tabi eğreti durur ama gelecek için hazırlanabilir bedava o paralar bu heriflere.

Franculina için evet dediği gibi olabilir herif bayağı forvet bölgesinin her yerinde oynuyor o daha mantıklı.
Bunlarla bağımsız olarak Giovane Nascimento alıp en kötü eyüp, kocaeli falan bir yere kiralamak lazım. Zararsız en kötü 1 sene sona 3-5 milyon bırakır o velet.

Bazı mallar da bir herife 30 milyon kiralama versin.

Kara para mı aklıyorlar anlamıyorum ki.
gercekten çok ilginç,aynen chealse gibi kara para aklama olayını bende dusunmeye basladım
cok para vereceksın enazından golcü 9 numara al bu aldıkları kanat tarzı bır çocuk
aygaz tüpüyle gönderdikleri dzeko ve tadic kadar skor yapamaycak

Geri
Üst Alt