anglo-sakson ekolü

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Başganımızın dağarcığımıza kazandırdığı yepyeni bir tanımlama daha bugün itibariyle hepimizin bildiğinden farklı bir anlamda kullandığını belirtmiştir.

başganımıza göre anglo-saxon bir ırkı tabir etmekten ziyade bir kültür bir ekol manasında kullanılmış başkanın tanımlamasına göre kurumsal çalışkan cesur ve hırslı başarıya aç insanlar bu ekolü mensupmuş :)

Burası Türkiye başkan, burda angolalılar, saksofoncular sökmez :) Bizim beyaz ingiliz ırklarına ihtiyacımız yok. Varoş mahallenin sosyete takımı yapma bizi :)

Renktaş bu nasıl bir post yahu? :S

Ya ben sinir oluyom bazen böyle şeylere biliyomusun.. Kurumsallık, anglosakson falan. Bunlar bizim ülkeye, bizim futbola uygun şeyler değil. Ünal Aysal aldığı üstün yurtdışı görgüsü, terbiyesi nedeniyle böyle şeyler yapmaya çalışıyor. Biz Premier Lig'i örnek alalım eyvallah ama kendi özümüzü de koruyalım. Sonuçta biz Galatasarayız, Türkiye Ligiyiz, gelişim güzeldir, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir vs. evet ama kendimizi, ruhumuzu kaybetmeyelim. Çağa ayak uyduralım ama kendi özümüzü de koruyalım.. Gibi gibi bazı içime dert olan şeyler.. :)

Ya ben sinir oluyom bazen böyle şeylere biliyomusun.. Kurumsallık, anglosakson falan. Bunlar bizim ülkeye, bizim futbola uygun şeyler değil. Ünal Aysal aldığı üstün yurtdışı görgüsü, terbiyesi nedeniyle böyle şeyler yapmaya çalışıyor. Biz Premier Lig'i örnek alalım eyvallah ama kendi özümüzü de koruyalım. Sonuçta biz Galatasarayız, Türkiye Ligiyiz, gelişim güzeldir, değişmeyen tek şey değişimin kendisidir vs. evet ama kendimizi, ruhumuzu kaybetmeyelim. Çağa ayak uyduralım ama kendi özümüzü de koruyalım.. Gibi gibi bazı içime dert olan şeyler.. :)

Anladım remktaş fikir olarak anlaşılır da üslup bir miktar enteresan idi.

Tercihi bekledigimiz gibi protestan'dan yana degil Katolik olanindan kullanmis Unal Aysal.

Aslında dünyanın en disiplinli ırkı Türk irkidir bu ozelligimizi kaybettik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt