Ankaragücü Başkanı Mert: "Covid-19 test sonuçlarına göre Galatasaray maçının ertelenmesini talep edebiliriz"

Kurallar belli degilmi zaten?? Italya'da oyuncu sayisi 13 oyuncunun altina inmedigi surece sart. (dogru hatirliyorsam)

NtStQjY.png

pUOrfRR.png

14 üstünde olsa da bizim takım için risk oluşturabilir.
Sayıyı tutturursak oynayalım mantığı da saçma bence

milli aradan sonra arttı iyice. mal fifa da sezon başına milyon tane milli maç koymuş. çok önemli sanki. milli maçları komple sezon sonuna ertemeleri lazımdı. sivas maçından sonra yine milli ara var.

Son düzenleme:
paylastiklari aciklamalara baktim futbolcularda toplamda 7 pozitif vaka cikmis galiba

tff'ye göre 33 futbolcu bildirmisler listeye

milli aradan sonra arttı iyice. mal fifa da sezon başına milyon tane milli maç koymuş. çok önemli sanki. milli maçları komple sezon ertemeleri lazımdı. sivas maçından sonra yine milli ara var.
Tum sezon ertelenmesi imkansiz gibi cunku DK 2022 kapida bekliyor :) Hazirlik maclarini kaldirsalar yeterliydi aslinda ama onu da oynatiyorlar.

Once insan sagligi demen beni sevindiriyor

Yok önce Züper Lig diyorum. Milli arada canım sıkılıyor.

Gerçi sağlık açısından da milli maçların ertelenmesi lazım. Herif Afrika'ya gidiyor. Dönüyor tüm takıma bulaştırıyor. Gana milli takımından bir sürü takıma bulaştı.

Geri
Üst Alt