Antalya'da GSStore'a Saldırı

İlla biz de mi inelim sokaklara? Bağdat'ı yaktık, Antalya'yı haritadan sileriz..

Valla şu ultrAslan yurtiçi falan toplansa 2 günde şu taraftarların doğduğuna pişman eder de onların amacı polar satmak .

Zaten güvenlik kamerasında da yüzleri çok belirgin şerefsizlerin . Bundan sonra iş emniyete kalmış .

Valla şu ultrAslan yurtiçi falan toplansa 2 günde şu taraftarların doğduğuna pişman eder de onların amacı polar satmak .

Zaten güvenlik kamerasında da yüzleri çok belirgin şerefsizlerin . Bundan sonra iş emniyete kalmış .

Gece gece güzel espri yasin. Güldürdün vallahi :D

3-5 ay önce Fenerbahçe mağazamızı yağmalamıştı ve hepsi serbest bırakıldı, o yüzden bu olayları görmeye devam edeceğiz.

Şike yapana yeniden yargılama, mağaza kundaklayan ve yağmayalanı ceza vermemek gibi şeyler var FB taraftarına şirin görünmek için.

Bundan sonra iş fenerli emniyete kalmış diyecektim ama arada adam gibi 1-2 tane GS'li çıkar diye fenerli yazmadım .

Bu ülkede tutanak tutmaya bile üşenen emniyet çalışanları olduğu sürece kimseye işlem yapılacağını sanmıyorum.

Bitti gittiye getireceklerdir.

Beyfendilerin götlerini kaldırıp işlem yapmaları içi illa hastanelik vaka olması gerekiyor.

Mubarek Ramazan ayinda bile boyle tipler dolasiyor ya. Bunlardan adam falan olmaz. Boyle beyinsizleri kelimelerle anlatamazsin.

bu feneriumlara niye hic saldırı olmuyor da hep GSSTORE! neden! Fenerlilerin yaptığına eminim

bundan sonra bende saldırıp yağmalayacağım mağazaları görürsünüz nasıl olsa bi cezası yok rahat olun herkes önüne gelen rakip mağazaları indirsin.

Ergen tayfası birilerinin gazına gelmiş yine.Tabi gereken hukuki süreç açılmalıdır pek sonuç çıkmasada !

Geri
Üst Alt