GSC Anket Ara Transfer Döneminde Beklentiniz?

Hangi Mevki?

• Kullanılan toplam oy
    62
nereye kim alınır bilemem

adı büyük maaşı büyük bonservisi yok diye pazarlanacak adamlardan uzak durulsun

sov peşinde kosulmasin yeter

Çift forvet oynamaya devam edeceksek kesinlikle bir forvet

Jakob'a alternatif lazım
Birebir aynı profil olmalı. Scout işi de olabilir, kiralık bir topçu da.
Sağ bekte sıkıntılı ama devre arasına kadar Jelert'in ne yapacağına da bağlı.

ilk ihtiyaç sağ bek. ekmek-su gibi.

dumfries abimize gidilsin. 6 ay sonra beleş bu herif. tren gibi sağ bek.

sol bek için de fransa'dan scout bir adam alınsın. jakobs 3 var 1 yok gibi olacağa benzer çünkü.

ligde iş yapabiltysi yüksek yerli alternatif kanat: ahmet kutucu, bir tane de adam yiyen orta saha (17k) olursa tadından yenmez gibi.

y.demir-ziyech :/ ---> shut
icardi ---> sözleşme freezin' :/

musilaj
(günay)

dumfries sanchez apo jakobs
(jelert nelsson metehan scout)

onyedika torriera

(berkan - kaan - demirbay)

yunus sara barış
(sallai mertens kutucu)

osimhen
(batşuayi)
nasıl? öğreniyorum bu futbolu değil mi :d @Samet Nalbant

ilk 11 den ziyade kulübeyi ve rotasyonu güçlendirmek lazım

yani rotasyon olduğunda eksikliğini hissettiğimiz değil gene komple takım olduğumuz bir hal olmalı

böylece maç içinde de son 20 dakika konusunu kapatmış oluruz.

ortasahada demirbay yerine - çok konuşmaya gerek yok - ortasahamız vasıflı alternatifler olmalı
uzun vade için ziyech yerine (mertensi rahatlatabilecek dinlendirebilecek biri) o yüzden 10 numara profili (bu ilk 11 kalitesi seviyesi olmalı)
alternatif için sağ kanat/bek (Kaan ayhan orda olmamalı asla 4 lüye dönsek bile)
------
yaz trasnfer dönemi içinde
stoper işleri
kaleci çalışmaları

Sağ tarafa bek ve (mümkünse) kanat bek oynayabilen fizikli ve atlet bir adam manyak olurdu.

Ama bence hala bu takıma çok iyi bir orta saha daha gelse o düzensizlik ve kırılganlık aşılabilir. Gerektiği zaman Torreira'yı da Sara'yı da ikame edersin, dinlendirirsin. Mertens'in yerine de diyemiyorum, adam hala müthiş oynuyor ama bu takımın artık önümüzdeki birkaç seneki as orta sahaları Tor-Sara-X olacak gibi duruyor. Rakiplerin çoğu orta sahayı ya yürüyerek geçiyor ya da uzun topla bypass edip stoperlerle beklerin rakiple bire bir kalıyor. 2 orta saha kesmiyor abi.

Bu takımın problemi ilk 65-70 dakika değil, ondan sonrası.

Mevcut kadrodaki ilk 11 bence birçok şey için yeterli.

Ancak Sanchez'in alternatifinin olmayışı, Sara'nın alternatifinin olmayışı işi çok can sıkıyor.

Sanchez robot değil. Nelsson iyi bir stoper ancak Sanchez gibi değil.

Berkan Kerem D. falan bunlar tekrar tekrar söylüyorum 3-0 öndeyken dk 75 oyuna atacağın oyuncular. Ve Türkiye kupası oyuncularımız olmalı. Sara'nın falan yedeği yok kere yok.

Bek konusuna gelince Jelert'in üstüne düşmekle beraber Jakops alternatifsizliği mevcut.

Bu nedenle ben ara transferde 3 tane rotasyon oyuncusu (gelecek vaad eden ya da biraz veteran olabilir ama 1.5 sezon içimizi rahat ettirecek Mertens misali) gerekli diyorum.

Bir stoper
Bir orta saha
Bir bek

Yine icardi ayarlarinda bir forvet
Yine mertens ayarlarinda bit 10 numara
Ve yine sara ayarlarinda bir orta saha.

1den fazla transfer takimin kimyasini bozar

Öncelikle bu takımın net şekilde 3'lü anlayışla devam etmesi gerektiğini düşünüyorum, illa 2 santrafor şart değil 3-2-4-1, 3-5-1-1, 3-4-2-1 veya dümdüz 3-5-2 ne derseniz deyin bence bize en uygun sistem.

Bu minvalde baktığımızda,

Net 1 stoper
Net 1 kanat bek
Net 1 orta saha

Santrafor için transfere gerek yok. Osimhen-Bats-Barış var.

Sezon sonu Osimhen'in bonservisini alma düşüncesi varsa transfer yapmayak bi 3-4 dönem transfersizliğe okeyim

Şimdi 3-4-2-1 üzerinden gideceğim kabaca;

Muslera (Günay)
Sanchez - Kaan (Nelsson) - Apokerim (Metehan) / Net Sanchez yokluğunda da onun yaptıklarını yapabilecek bir oyuncu transferi gerekiyor

Kanat bek oynayanlar; Barış-Sallai-Jelert (Bu nedenle sağ taraf bence akar) Jakops-Yunus-Berkan (sol kanat bek tarafında Jakops akar ama sakatlığa müsait, işte buraya bi alternatif oyuncu alınabilir)

Orta saha; Sara-Torreira (Berkan-Kerem D.) / Bence yedekleriyle en büyük uçurum burada bulunuyor. Buraya ya yedek oturmayı kabul edecek veteran ama iyi bir oyuncu gelmeli ya da gelecek vaad eden genç bir box to box oyuncu.

Forvet hattı; Mertens-Ziyech-Osimhen-Batshuayi-Yunus-Sallai... Bence zaten her şeye rağmen en sorunsuz bölgemiz burası.

ilk ihtiyaç sağ bek. ekmek-su gibi.

dumfries abimize gidilsin. 6 ay sonra beleş bu herif. tren gibi sağ bek.

sol bek için de fransa'dan scout bir adam alınsın. jakobs 3 var 1 yok gibi olacağa benzer çünkü.

ligde iş yapabiltysi yüksek yerli alternatif kanat: ahmet kutucu, bir tane de adam yiyen orta saha (17k) olursa tadından yenmez gibi.

y.demir-ziyech :/ ---> shut
icardi ---> sözleşme freezin' :/

musilaj
(günay)

dumfries sanchez apo jakobs
(jelert nelsson metehan scout)

onyedika torriera

(berkan - kaan - demirbay)

yunus sara barış
(sallai mertens kutucu)

osimhen
(batşuayi)
nasıl? öğreniyorum bu futbolu değil mi :d @Samet Nalbant
Hatalar var yine de fena değil

Sara 10 olmaz,iyi oynamasının sebebi 8 oynaması,savunmayı da hücumu da herkesten daha iyi yapıyo,top çıkarmada da dikkat et stoperlere hep o gidiyo tor elleşmiyo çok daha rahat ve hatasız çıkıyoruz sayesinde

Onyedikayı beğenirim sezon başı düşünülen oyun için isterdim ama şu an farklı bir oyuna evrildik,tor onyedika sara yapmaya gerek yok bir sol kanat alıp tor sara yunus yapmak çok daha iyi olur

Nelsonu piyasası iyice düşmeden satmak lazım,çok iyi oyuncu ama oyuna uymuyo

Jelertte doku tutmadı gibi duruyo şu an için o da ama bons ama kiralık gidebilir

Yusuf ve eyüp kesin yollanmalı çürüdüler

İcardi arabistana ya da arjantine paket,sakatlık indirimi yaparız

Ziyechle de yollar ayrılmalı senede 5 maça çıkması baydı

Kendine dayı dedirten herif de uzasın

Stopere ahmetcan

Sağbeke boey düşer mi bilmiyorum,bissaka ne alemde acaba,dumfries olabilir sene sonu freeymiş,calabriaya da kero iyi diyodu o da sene sonu freeymiş bunlardan biri olabilir

Orta sahada toreirayı kaan ya da berkan yedekler,saranın yedeği yok,buraya başakşehir rapid wien maçında göze çarpan bi topçu vardı adı sangare o olabilir iyi görünüyodu

Kanada da biri lazım sene sonu free olan ve yazın son günlerde adımızın bol bol geçtiği vargas olabilir

Kale,sol stoper,10 no ve forvet transferleri de yazın yapılır muslera osimhen mertens gidince

Muslera
Beklerden biri - sançez apo jakobs
Sallai toreira sara vargas
Yunus osimhen

Günay kaan metehan ahmetcan berkan sangare barış mertens bats

Gayet iyi ve bu sezonluk yeterli,12 yabancı olduğu için kadro dışı da yok hem

transfer takımın kimyasını bozar gerek yok. Belki sağ bek olabilir de okan beyin bek transferleri hiç güven vermiyor. Jakop tuttu bir oda sakatlık sorunları var.

Geri
Üst Alt