ilk ihtiyaç sağ bek. ekmek-su gibi.
dumfries abimize gidilsin. 6 ay sonra beleş bu herif. tren gibi sağ bek.
sol bek için de fransa'dan scout bir adam alınsın. jakobs 3 var 1 yok gibi olacağa benzer çünkü.
ligde iş yapabiltysi yüksek yerli alternatif kanat: ahmet kutucu, bir tane de adam yiyen orta saha (17k) olursa tadından yenmez gibi.
y.demir-ziyech :/ ---> shut
icardi ---> sözleşme freezin' :/
musilaj
(günay)
dumfries sanchez apo jakobs
(jelert nelsson metehan scout)
onyedika torriera
(berkan - kaan - demirbay)
yunus sara barış
(sallai mertens kutucu)
osimhen
(batşuayi)
nasıl? öğreniyorum bu futbolu değil mi :d
@Samet Nalbant
Hatalar var yine de fena değil
Sara 10 olmaz,iyi oynamasının sebebi 8 oynaması,savunmayı da hücumu da herkesten daha iyi yapıyo,top çıkarmada da dikkat et stoperlere hep o gidiyo tor elleşmiyo çok daha rahat ve hatasız çıkıyoruz sayesinde
Onyedikayı beğenirim sezon başı düşünülen oyun için isterdim ama şu an farklı bir oyuna evrildik,tor onyedika sara yapmaya gerek yok bir sol kanat alıp tor sara yunus yapmak çok daha iyi olur
Nelsonu piyasası iyice düşmeden satmak lazım,çok iyi oyuncu ama oyuna uymuyo
Jelertte doku tutmadı gibi duruyo şu an için o da ama bons ama kiralık gidebilir
Yusuf ve eyüp kesin yollanmalı çürüdüler
İcardi arabistana ya da arjantine paket,sakatlık indirimi yaparız
Ziyechle de yollar ayrılmalı senede 5 maça çıkması baydı
Kendine dayı dedirten herif de uzasın
Stopere ahmetcan
Sağbeke boey düşer mi bilmiyorum,bissaka ne alemde acaba,dumfries olabilir sene sonu freeymiş,calabriaya da kero iyi diyodu o da sene sonu freeymiş bunlardan biri olabilir
Orta sahada toreirayı kaan ya da berkan yedekler,saranın yedeği yok,buraya başakşehir rapid wien maçında göze çarpan bi topçu vardı adı sangare o olabilir iyi görünüyodu
Kanada da biri lazım sene sonu free olan ve yazın son günlerde adımızın bol bol geçtiği vargas olabilir
Kale,sol stoper,10 no ve forvet transferleri de yazın yapılır muslera osimhen mertens gidince
Muslera
Beklerden biri - sançez apo jakobs
Sallai toreira sara vargas
Yunus osimhen
Günay kaan metehan ahmetcan berkan sangare barış mertens bats
Gayet iyi ve bu sezonluk yeterli,12 yabancı olduğu için kadro dışı da yok hem