Arda Turan, Futbol Aktüel'e konuk oldu

Cevap: Arda Turan, Futbol Aktüel'e konuk oldu

Arda dün çok güzel konuştu.

Kafası çalışıyor.

Doğru mantıkla hareket ediyor.

Kimse umursamamış belli ki ama defalarca Galatasaray değerlerinden bahsetti.

Sanırım bu aralar Galatasaray değerlerini umursayan tek insan da kendisi.

Zaten oynadığı futbolun, hırsının nedenini de açıklıyor...

guzel konustu lafım yokta.abi programda açık bir şekilde fb propagandası yapıyor mesela rıdvan.mesela rıdvan en begendıgın forvet kim bişey sordu,üstüne sizin forwetler oynamadıgı ıcın dıe araya laf sokusturdu.ne bileim ben arda dan bi baros savunması beklerdim.ya da cok mu derin dusunuyorum bılmıyorum

Bazı arkadaslar Arda nın yeri dolmaz demisler ancak katılmıyorum Arda nın yeri dolar. Kanat oyuncusu ve ondan daha iyi futbolcular var.

Rıdvan denen herif yüzünden başkanına kadar fenerbahçeli nerdeyse tüm futbolculara selam çakmış yine 'Emre ağabeyi' dialoğu geçirmiş, Bana göre zaman zaman çelişkili konuşmuştur.Sabriye sahip çıkıyolar deyincede nedense birden Sabri hayranlığımı kabartmış ve Sabriyi daha fazla sevdiğimi anlamama yardımcı olmuştur.Sevmiorum anlamına gelmez ama eskisinden çok farklı hissdediyorum artık ona.

Bazı arkadaslar Arda nın yeri dolmaz demisler ancak katılmıyorum Arda nın yeri dolar. Kanat oyuncusu ve ondan daha iyi futbolcularvar.

ondan daha iyi oyuncular var tabide ama yerli oyuncu olarak ardadan iyisi yok bide arda kalitesinde bir oyuncunun yıllık 2 m€ oynayacağını sanmıyorum

Arda,Selçuk'la iyi arkadaşız deyince,Rıdvan itiraz etti ama,neye itiraz etti duyamadım.

Arda,Selçuk'la iyi arkadaşız deyince,Rıdvan itiraz etti ama,neye itiraz etti duyamadım.

O sıra fener yerine Trabzonun şampiyon olmasını istiyorum demişti "Bir de Selçuk çok iyi arkadaşım ondan..." falan derken Rıdvan "bırak bu işleri fenerin olmasını istemiyorsun işte" demeye getirdi.

fenerli medyanın amacı arda ile aramızı açmak ve onu gsden koparmaktı başardı.

Pogramı izlememiştim zaten bu sıraları zamanımda olmadı , şimdi okudum neler konuşulduğunu iyikide izlememişim , Ntv spor yine sı... adeta :mad:

Geri
Üst Alt